středa 18. dubna 2018

LIQOIL || BALZÁM NA RTY


Jak se říká, balzámů na rty není nikdy dost ... nebo to říkám jen já? Ne vážně, nedovedu si představit den bez balzámu na rty, používám je v podstatě pořád, první co ráno udělám je, že si natřu rty a stejně tak i den zakončím. Neustále tedy hledám balzám, který mé rty potěší. V minulých recenzích na kalíškové balzámky se některé z vás zmiňovaly, že nemáte rády to balení, tak tenhle tyčinkový by mohl být i pro vás :-)



Hned po otevření mě zaujala krásná vůně meduňky, kterou na rtech i chvilku ucítíte, aby také ne, balzám obsahuje extrakt z meduňky získaný sušením mrazem, díky čemuž si meduňka zachovává zdraví prospěšné účinné látky.
Rty jsou po balzámku krásně vyživené a nemám potřebu je mazat každou minutu, i když... kvůli té vůni, možná ano :-D Lehce se roztírá a nezanechává na rtech povlak, který se vám pak kumuluje uprostřed rtů, což je nejen nevzhledné, ale i nepříjemné, dělají mi to některé levné balzámy z drogerky, znáte ten pocit? Tenhle balzámek to naštěstí nedělá. Popraskané a podrážděné rty krásně zklidní. Lze ho použít i pod rtěnku.
Navíc nemusíte mít strach ze složení, LIQOIL je totiž přírodní kosmetika.


 V balzámu  najdete tyto účinné látky :
  • Aktivní vitamín E
  • Bambucké máslo
  • Mrazem vysušená meduňka
  • Olej z meruňkových jader

Určitě se nebojte té barvičky, balzám je sice zelený, ale na rtech to není vidět. Je v podstatě průhledný.
Balzám koupíte zde.


O ZNAČCE

Znáte LIQOIL ? Já se přiznám, že jsem značku objevila na Instagramu, do té doby jsem o nich něměla potuchy. Je to tedy slovenská značka přírodní kosmetiky, vyrábí nejen tyhle krásně voňavé balzámky, ale také bylinková másla, pleťové masky, krémy či oleje. Jde jim o to, aby jejich výrobky přinášely příjemný pocit a viditelný užitek. Záleží jim na tom, aby kosmetika LIQOIL vznikala šetrně jak k přírodě tak i zvířatům. Já u nich balzám vyhrála a velice děkuji, je to super kousek.


Na jejich e-shop a kompletní portfolio se můžete mrknout zde.

Co vy a balzámky? Máte radši přírodní nebo klasické, komerční, drogerkové? Jaký je váš nej?


15 komentářů:

  1. Já jsem na balzámy na rty naprosto ujetá a tenhle vypadá moc dobře :) Značku vůbec neznám, tak na ni určitě mrknu.

    everyday-lifecz.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Značku neznám, ale vůbec nevypadá špatně. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Nepoznám ani značku a ani som žiaden podobný balzám nemala. Teraz mám sladké balzámiky od Coca Coly a celú tú ich kolekciu takže teraz mám pery veľmi veľmi sladké :D

    Klaudia Duranova

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám nejraději tyčinkové balzámky, hlavně ty přírodní, třeba Biorythme nebo Amoene. Tato značka je pro mě novinkou :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, většinou vídám značky, které neznám u Tebe na blogu :-)

      Vymazat
  5. Pre mňa sú top balzamy od značky Crazy Rumors, dokonale mi vyhovujú. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  6. Já teď používám balzám na rty od Havlíkovy apotéky a jsem taky velmi spokojená. V zimě mi zachránil rty. Tenhle balzám ani značku vůbec nepoznám a vůni meduňky mám moc ráda. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od Havlíka jsem žádný balzám zatím nezkoušela, musím to napravit :-)

      Vymazat
  7. najradšej mám samozrejme prírodné :) v poslednej dobe mám rada balzám od Sante a Carmex či balzám od not so funny any
    leekralovaa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani jeden jsem nezkoušela, ale značka Sante mě hodně láká :-)

      Vymazat
  8. Já tento balzám používám. :) Je fakt super. Hodně v období zimy, což je teď. Máš moc pěkný blog. Hodně jsem si toho pročetla. Jinak fajnové typy na líčení jsou tady. Hodně mi pomohly v době, kdy jsem se cítila tak trochu méněcenná. Tak třeba někomu pomohou.

    OdpovědětVymazat