pátek 13. dubna 2018

CERAVE || NOVINKA V PÉČI O PLEŤ



Krásný den, dneska vám představím úplnou novinku, krém, který na náš trh přišel teprve před pár dny, já ho díky e-shopu Lékárna.cz  testuji už nějaký ten pátek. Asi chápete, že testování novinek mám nejradši, zvlášť pokud jde o pečující kosmetiku.



Na testování ke mně doputoval HYDRATAČNÍ KRÉM PRO SUCHOU AŽ VELMI SUCHOU PLEŤ od americké značky pleťové a tělové kosmetiky CeraVe.

I když je krém určen na suchou pleť, asi vás překvapí, že to není žádný hutňák, no abychom se pochopili, krém je trošku tužší konzistence, ale není příliš mastný. Na pleti se příjemně roztírá a zanechává jemný ochranný filmeček, což je alespoň mé suché atopické pleti velice příjemné. Pleť nedráždí, a to ani na místech zasažených atopickým ekzémem, ba naopak, pomohl mi ekzém okolo úst zaléčit a pleť udržet v dobré kondici. Pleť je po krému vyhlazená, velmi hydratovaná, ale ne mastná, pod krémem se nedusí ani nepotí. Krém aplikuji většinou ráno, pokud mě ale trápí nějaká suchá místa, namažu je i během dne. Myslím, že vzhledem k tomu, že nezanechává pleť mastnou, mohl by být vhodný nejen na pleť suchou, ale i na normální či smíšenou, hydrataci potřebuje každá pleť a pokud nebudete pleť hydratovat, bude se stále více snažit obnovit si svůj kožní plášť, a tak se bude stále více mastit. Navíc je nekomedogenní, to znamená, že se vám nebudou ucpávat póry a tvořit komedony (pupínky, akné).


Péče o pleť je základ a neměli bychom ji zanedbávat. Krém byl vytvořen za účasti dermatologů a pomáhá obnovit ochrannou kožní bariéru. Obsahuje 3 typy esenciálních ceramidů a kyselinu hyaluronovou, která je velmi známá pro svou hydratační schopnost. Navíc je krém hypoalergenní a bez parfemace .


Ranní aplikaci tohoto krému jsem si oblíbila i díky tomu, že je skvělý pod make-up, netvoří žmolky, s make-upem nijak nereaguje, ten se po aplikaci krému nesráží, nezalézá do pórů ani do vrásek, takže vytváří ideální podklad, zvláště pokud nejste zastáncem primerů pro každodenní použití.
Tento krém je vhodný i na tělo, já ho kromě obličeje používám na krk a dekolt, přebytky vmasíruji do rukou.


NA CO JSEM SI ALE KRÉM OBLÍBILA ?

Je to perfektní hydratační maska.
Nanáším ji na večer i na ráno, podle toho, kdy mám více času. Nanesu silnější vrstvu a nechám cca 20 minut, klidně i více působit. Následně otřu tamponkem a pleť ještě přetřu namočenou konjak houbičkou, zbytečně ale pleť vodou nevysušuji, pak aplikuji klasickou skincare, podle toho jaká je denní doba.
Krém jsem si velmi oblíbila, možná natolik, že se probojuje na top produkt roku 2018.
Rozhodně musím zmínit i cenu,  krém o obsahu 177 ml koupíte za 232 Kč zde, což se mi zdá více než příznivé.


Značka CeraVe toho nabící mnohem víc, zaujal mě například Reparační krém na ruceHydratační čistící emulze nebo Hydratační mléko. Na kompletní nabídku se můžete podívat zde

Navíc je momentálně na všechny produkty CeraVe  na eshopu Lékárna.cz poštovné zdarma :-)


Zaujala vás tahle nová značka ? Plánujete si něco pořídit?  

Moc děkuji e-shopu Lékárna.cz za poskytnutí produktu k recenzi.

8 komentářů:

  1. O tom jsem ještě neslyšela ale vypadá dobře, líbí se mi, že se dá použít pod make-up :)
    RIGHT HERE RIGHT NOW

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to novinka u nás v ČR :-) a pod make-up je super :-)

      Vymazat
  2. Krém vypadá dobře, taky by se mi líbil. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Z toho popisu jsem měla pocit, že to bude drahá záležitost, ale ta cena je teda suprovní, za takové množství. Možná o něm zapřemýšlím, jakmile dopotřebuju svoje krémy od Ryor :)

    Written by M*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě doporučuji, cena je super a krém ještě lepší 👌👌👌

      Vymazat
  4. Krém mě docela zaujal. V předloktí se mi udělala taková nehezká suchá místa, podobně jako atopický ekzém a nemohu se toho zbavit. Doteď jsem to mohla schovat pod svetr, ale teď s tím musím ven a je mi to nepříjemné. mažu to bambuckým máslem, které je také na hodně suchou pokožku, ale moc se to nemění. Budu muset po krému mrknout, jinak zešílím :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak kdyby si náhodou zkoušela , tak dej určitě vědět :-)

      Vymazat