neděle 4. března 2018

SALOOS || TĚLOVÝ BIO PEELING RŮŽE


Tělový peeling je oblíbenou součástí mých koupelových rituálů, snažím se tuhle proceduru nezanedbávat a poctivě odstraňovat odumřelé kožní buňky.
Pokožka je totiž poté úžasně jemná na dotek , prokrvená a pokud jako já, používáte samoopalovací krémy, je pro vás peeling v podstatě nezbytnost.


Tělové peelingy Saloos jsou  složeny z mořské soli , rostliných bio olejů lisovaných za studena a esenciálních olejů .
Oleje je tam opravdu  velké množství a v podstatě sůl plave v oleji, což mě potěšilo , pokožku tak nejen "obrousíte" , ale zároveň i vyživíte .
Brusné částečky jsou tak akorát na tělo, určitě bych se, ale vyhnula jemnějším částem jako je krk a dekolt, tam bych volila peelingy spíše pleťové, ať si zbytečně nepodráždíte jemnou a citlivou kůži v těchto oblastech. Jinak je peeling vhodný na celé tělo, navíc doporučuji promasírovat oblast zadečku a stehen, proč? Aby se pokožka pořádně prokrvila , což pomáhá proti celulitidě . Samozřejmě také nezapomeňte na lokty a kolena .

Pokud máte podrážděnou, či atopickou pokožku , určitě buďte jemnější a místům zasažených ekzémem se vyhýbejte, mohli byste si kůži nepěkně podráždit. Mě tato nemoc trápí přes zimu hlavně na rukou ,a tak jsem při aplikaci  v této oblasti pocítila pálení , nic hrozného , po umytí , bylo vše v pořádku, říkám to hlavně proto , abyste si tato místa hlídali a opravdu se jim vyhýbali.


Jinak je ale peeling skvělý, rozhodně plní , to co má. Než ho použijete, určitě složky uvnitř promíchejte. Doporučuje se aplikace 1-2x týdně, mě postačí jednou a následně opláchnout.
Peeling je tak výživný, že nepociťuji jako nutnost se po aplikaci mazat olejem či krémem, což rozhodně hodnotím kladně, ušetříte tak spoustu času . Také než se vyhrabete večer  z koupelny, trvá vám to  strašně dlouho  ? Já kolikrát takto přijdu do obýváku a najdu chlapa spícího na gauči :-D no jo, stane se ... :-)


Málem bych také zapomněla zmínit vůni, díky  které jsem si vlastně peeling vybrala  , po peelingu bude vaše pokožka krásně provoněná díky esenciálním olejům. Vůně růží je má oblíbená .

Jistě víte , že Saloos je kosmetika přírodní a navíc česká a i tento produkt má certifikát CPK bio .
Peelingu je v balení 140 ml  a cena se pohybuje okolo 140Kč.

Jaký je váš oblíbený tělový peeling ?

Moc děkuji Saloos za poskytnutí produktů k recenzi .

12 komentářů:

  1. Značku Saloos používam často, ale tento peeling som ešte nemala :)

    OdpovědětVymazat
  2. Na produkty od této značky koukám už pár týdnů a ráda bych něco vyzkoušela. Osobně tělové peelingy moc nepoužívám, protože jsem líná, ale měla bych:D Na pleť používám glamglow a botanics :) tenhle peeling si zapíšu a časem jej vyzkouším

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě zkus , je super, já peelingy dřív nepoužívala, protože mi většinou podráždily pokožku, znovu jsem nabrala odvahu tak 5 let zpět.💗 Teď je to má oblíbená procedura, protože výsledek je vidět hned 😁

      Vymazat
  3. Mezi moje oblíbené tělové peelingy patří ty od Soaphorie. Po nich se taky nemusíš už mazat a to mám na nich nejradši. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ty jsem nezkoušela, ale určitě bych moc ráda zkusila něco nového, mrknu na něj 💗

      Vymazat
  4. Tuhle vůni jsem ještě nezkoušela, ale peeling jsem měla a to mojito a tak nádherná vůně :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tělový peeling z mořské soli mi asi chybí ve sbírce a zjistila jsem, že ho nutně potřebuji, myslím tuto značku :D. Vypadá to úplně úžasně, famózní, wau! A nádherné fotky! Jsou krásný :)!

    voguetheresa.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc 💗 peeling je super , určitě stojí za zkoušku. 😊

      Vymazat
  6. Je super, že je peeling výživný, určitě na něj mrknu:).
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě mrkni , já ho používám moc ráda 😊💗

      Vymazat