čtvrtek 15. března 2018

BIODERMA HYDRABIO H2O || MICELÁRNÍ VODA



Micelární voda..., každá z nás ji má určitě doma  na poličce v koupelně či kosmetickém stolku, stala se nedílnou součástí odličování a to především díky pohodlnosti jakou nabízí. Jedním produktem odstraníte jak make-up na obličeji, tak i v okolí očí. Jenže není micelárka jako micelárka...

BIODERMA  patří rozhodně mezi ty nejznámější a rozhodně i nejlepší, našla si příznivce po celém světě.




JAK POUŽÍVÁM MICELÁRNÍ VODU BIODERMA HYDRABIO H2O  JÁ ?



Jsem zastáncem hned několika typů odličování, a to jakou formu vyberu záleží hlavně na času a přiznejme si také lenosti. Ona  micelární voda je určená právě pro lenochy, perfektně rozpouští make-up a problém ji nedělá ani tekutá matná rtěnka nebo třeba řasenka. V tomhle vidím hlavní výhodu micelárky od Biodermy, nevysušuje, je určená pro dehydratovanou pleť, tudíž je vhodná právě i na tyto citlivé partie, na očích mě nepálí ani nedráždí a nemám po ní pocit výrazného pnutí. Znáte to, když se po vyčistění pleti od nánosu make-upu musíte rychle namazat. Tak to tady určitě nehrozí. Micelárku též využívám, pokud si dělám make-up v odpoledních, či večerních hodinách tak, aby s čištěním pleti nebyla taková práce, nejprve všechno stáhnu právě touto vodou.
Doma nerada nosím rtěnky, a tak vždy, když přijdu, okamžitě rtěnku stahuji. Bioderma Hydrabio si poradí s každou rtěnkou v mé kosmetické výbavě a to ne každá micelárka zvládne.


Pokud ráno nestíháte... řekněte mi , kdo také ráno stíhá, tak pro vás bude tohle ta pravá volba.
Po nočním spánku je velmi důležité pleť vyčistit, zbavit ji potu, mazu, ale také látek, které pleť vylučuje, když se v noci sama čistí. Pokud si ráno pleť nečistíte, je to velká chyba a možná právě proto nevypadáte, tak jak byste si přáli. Jen po vyčištění může pleť vsáknou všechny ty prospěšné látky, které aplikujeme formou krému, oleje, či pleťových sér. Večer je to v podstatě to samé, na pleti ulpívá nejen make-up, ale také pyl, smog, či prach, takže pokud si myslíte, že si pleť čistit nemusíte, protože  nepoužíváte make-up, je to chyba. Čištění pleti, je dá se říct jednou z nejdůležitějších  procedur, které pro svou pleť děláme. Věřte mi, občas to ženy dělají  ne zrovna precizně, neměli bychom zapomínat na kontury kolem vlasů, či oblast, kde jsou takzvané kotlety :-D. Během školních let, kdy mi pod rukama, jakožto školící se kosmetičce leželo  xxx žen, byla tato místa právě ta, na které ženy velmi zapomínaly, s tím se samozřejmě pak nesou i problémy s ucpanými póry...
Samozřejmě záleží na vás, jestli budete používat micelárku jen na stáhnutí make-upu, a pak dočistíte pleť čistícím mlékem, či pěnou, nebo micelárku použijete pro kompletní vyčištění, důležité tedy je, aby se to provedlo precizně.


Na oči Biodermu používám spíše výjimečně, a to z důvodu, že mám radši olejové či dvoufázové produkty, to už je ale jen o preferencích, s micelárkou se zase vyhnete takové té mlze, která vám občas zůstane po odlíčení olejem. Pokud ale použijete micelárku, oči s ní nedřete, zaděláváte si tak na vrásky a vytahanou kůži na této velmi citlivé partii. Přiložte tamponek na oko a chvíli vydržte, než se oční make-up začne rozpouštět, pak teprve začněte jemnými tahy nánosy odstraňovat.


Já jsem dostala na testování menší 250 ml balení, které se velice hodí na cestování, jedním produktem dostanete dolů vše a nemusíte se bát, že nešetrným zacházením se zavazadlem se vám lahvička rozbije, či vylije, i kdyby se tak stalo, nenadělá takovou paseku  jako v případě, že by se vám v tašce rozlil olejíček či dvoufázový odličovač.


I když je na obalu napsáno, že micelárku nemusíte smývat, já i přesto používám tonikum nebo přetřu obličej namočenou mořskou houbou, je to zvyk a pro mě lepší pocit, že už mi na pleti opravdu nic nezbyde.
Je hypoalergenní a nekomedogenní, tudíž se nemusíte bát ucpaných pórů a je vhodná i pro citlivou pleť.



Micelárku BIODERMA HYDRABIO H2O 500 ml koupíte za 422 Kč zde a dárkové balení 2x 250 ml koupíte za 434 Kč zde .

Při nákupu produktů Bioderma na e-shopu Lékárna.cz nad 549 Kč momentálně získáte micelární vodu Bioderma Sébium H2O 500 ml ZDARMA !!!

Co vy a micelárky? Používáte je?



Moc děkuji eshopu Lékárna.cz za poskytnutí produktu k recenzi.

22 komentářů:

  1. Taky používám micelární vody a velmi jsem si tento způsob odličování oblíbila. Od Biodermy jsem měla jen růžovou micelární vodu a byla s ní velmi spokojená. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tahle je také super, rozhodně je to asi nejrychlejší způsob, jak z obličeje sundat líčidla :-)

      Vymazat
  2. Vypadá dobře. Nikdy jsem nezkoušela, ale chci od nic něco zkusit. :) Všude samá chvála.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě zkus , tahle micelárka je super, pak jsem také měla od Biodermy opalovací krém a též byl skvělý .

      Vymazat
  3. Micelárky od Biodermy jsou fajn. Já už měla asi tři varianty a všechny byly na citlivou pleť fajn. Teď ale používám běžné micelárky z drogerky, které jsou podstatně levnější, ale zase asi ne tak kvalitní, jako Bioderma :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám u té z drogerky problém s rtěnkama :-D ty matné nejdou s obyčejnou dolů, a pak je ještě problém u některých s lepivým pocitem :-D , ale pár dobrých už jsem také měla , na oči dávám ale jen Biodermu.

      Vymazat
  4. Bioderma bude mít určitě skoro všechny plus, jejich micerálku jsem ještě neměla, teď jsem si zamilovala micerálku od Nuance, taky je dostupná v lékarnách některých a mám je teda radši než mléka, myslím, že pleť určitě vyjasní a očistí víc než mlíčka na odlíčení, a tuto určitě jednou vyzkouším, vypadá skvěle :-)

    voguetheresa.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od Nuance jsem ještě nic nezkoušela, ale většinou pro mě lékárenská kosmetika bývá top 😊

      Vymazat
  5. Já dřív používala tu růžovou variantu a byla jsem moc spokojená:).
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  6. Tuhle řadu jsem nezkoušela, ale moje oblíbená je ze zelené řady, ta je naprosto perfektní. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu zelenou momentálně dostaneš k nákupu zdarma 👍 , odkaz je v článku 😉

      Vymazat
  7. O kosmetice Bioderma jsem toho hodně slyšela a musím říct, že po přečtení tohoto článku se mi začíná i líbit. :-) Minerální voda vypadá, že bude opravdu kvalitně čistit :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Micerálky používam a Biodermu mám veľmi rada. Najviac mi vyhovovala tá zelená :-)

    Suesanqa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta zelená se momentálně dává k objednávce jako dárek :-) odkaz v článku :-)

      Vymazat
  9. Mala som tú na zmiešanú pleť a bola vážne skvelá :) Bioderma je úžasná a kvalitná značka, určite by som sa k nej rada vrátila

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je skvělá a jak vidím i na různé tipy pleti, já mám suchou a ty smíšenou. :-)

      Vymazat
  10. Túto modrú momentálne používam a využívam ju najmä na odlíčenie očí. Kedysi som si s ňou zvykla odličovať celú tvár, no už ju používam iba na oči, nakoľko na celú pleť mi moc nevyhovovala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to já ji používám na celou pleť a na oči, když pospíchám nebo jsem líná vytáhnout olejový :-), každopádně je super , že nedrážní a nevysušuje ani citlivé oční okolí :-)

      Vymazat