pondělí 12. března 2018

ANGELIC MOCNÁ PŘÍRODA || TĚLOVÉ OLEJOVÉ CUVÉE , DOLCE NA RTY




Poslední dobou se u mě na blogu objevuje stále více recenzí na přírodní kosmetiku a není se čemu divit. Přírodní kosmetika se stala velkým trendem , navíc stále přibývá kvalitních značek se skvělými produkty.
Další skvělou značkou , českou značkou , kterou bych vám chtěla představit je ANGELIC MOCNÁ PŘÍRODA, nejen, že jsem si jejich kosmetiku zamilovala , líbí se mi i filozofie značky - Angelic tvoří  pozitivně naladění přátelé , využívající  kouzel přírody a kosmetika je vyráběná jen a pouze tady v České republice .





TĚLOVÉ OLEJOVÉ CUVÉE RŮŽE





Olejům jsem naprosto propadla a to jak pleťovým , tak i tělovým, proto má volba padla na tento produkt .
Na první pohled mě upoutal obal, krásný minimalistický, čistý  navíc, pokud se podíváte na dno lahvičky , uvidíte okvětní lístky růží ,které se vám rozvíří při každém použití.
Dlouho jsem neměla nic tak krásně  voňavého, olej natírám po večerní koupeli , kdy je pokožka ještě vlhká, tak, aby mohl olej co nejlépe proniknout do pokožky a následně ji vyživit a hydratovat, ta je po něm tak krásně hebká , jemná a šťavnatá  . TĚLOVÉ OLEJOVÉ CUVÉE  se krásně  vsákne a nezanechá na vás ultra mastný film, ale takový jemný voňavý filmeček. Jak už jsem psala , ta vůně... je nádherná , vůně růží , ale naprosto věrná, nic umělého zde necítíte. Nevím jak vy, ale já už se na noc parfémem nevoním, vadí mi to , když jdu spát a vůně je moc silná, tohle je ale perfektní alternativa, kdy vám voní komplet celé tělo  , jemně, nevtíravě, ale zároveň dost na to , abyste pokaždé , když si k pokožce přičichnete ucítili jemný závan růží.


Pokud také milujete oleje , tak tohle je kousek , který vám nesmí chybět , během zimních měsíců se dost často musím nutit , abych se něčím namazala , přeci jen je zima a ještě se mazat něčím studeným? I tohle je výhoda olejů, ty totiž nejsou studené jako tělová mléka, tak je tento rituál mnohem příjemnější :-)
Oleje je v balení 200ml, mažu se poctivě každý den, i teď , během psaní recenze , krásně voním růží  a oleje moc neubylo .
Doporučená cena je 265 Kč, vybírat můžete ze tří variací - růže , levandule , měsíček a meduňka


DOLCE NA RTY - VIŠEŇ




Další mojí závislostí jsou balzámy na rty , moje neustálá potřeba mít něco na rtech vážně hraničí s onou závislostí, během dne jsem schopná přetřít rty snad stokrát a balzámů jsem vyzkoušela nespočet.
Kalíšková balení si nechávám především na doma a to nejen kvůli hygieně , ale i pohodlnosti .
Obal je opět na jedničku , nádherný kousek , propracované kovové balení a je vidět , že u toho někdo přemýšlel , jelikož je balení šroubovací , hurááá , konec zlámaným nehtům , toho se alespoň já děsím , když vidím kovové balení :-D


Nejdůležitější je však obsah,  a i tady budu opěvovat vůni , ty má ANGELIC MOCNÁ PŘÍRODA vážně vymazlené, naprosto věrná vůně višní , takhle bych mohla mít provoněný celý byt. Po nanesení jsou rty hebké , vláčné , balzámek jim dodává perfektní ochranu, pokud jsem doma , dávám silnější vrstvu, stejně tak i na noc , je ale vhodný i pod rtěnky, stačí jemně přetřít a nechat trochu vstřebat do rtů.
I když jsou mé rty náchylné k praskání a šupinatění , DOLCE NA RTY si s tím hravě poradí a mé rty jsou momentálně v dobré kondici .
Zima , vítr, suchý vzduch z topení, tekuté matné rtěnky ,ale třeba i obyčejný , nebo neobyčejný? polibek , to vše rty dráždí, tak o ně nezapomínejte pečovat :-)
V obalu je balzámu krásných 15 ml  a doporučená cena je 125 Kč.



No jo , já už vám na Instagramu psala , že tohle bude pozitivní recenze :-) Oba produkty doporučuji všema deseti a ještě taková malá vsuvka, čtete si popisky na obalech? S ANGELIC MOCNÁ PŘÍRODA  asi začnete :-) Jsou fakt vtipné ... třeba " Aplikujte jeden a půl nátěr na plochu rtů a často opakujte . Důležité : Tuctový člověk použije za život  2-5 kg lesku nebo rtěnky.  Není to málo? Testováno na hodných lidech "  nebo  " Na dvou a půl čtverečním centimetru těla se nachází přes  19 milionů kožních buněk , to stojí za laskavou péči . Tahle namlsá všechny typy pokožky . " 

Tak se také namlsejte , stojí to za to , je vidět, že si ANGELIC MOCNÁ PŘÍRODA si dali s kosmetikou záležet , a že vše včetně obalů, je promyšlené a s láskou vyrobené.


HOLKY A JEŠTĚ MÁM PRO VÁS SUPER AKCI NA PRODUKTY ANGELIC MOCNÁ PŘÍRODA - 15% SLEVU , KTERÁ PLATÍ DO NEDĚLE 18.3.2018 !!!!
STAČÍ, KDYŽ PŘI NÁKUPU NA   FOLLY.cz   VLOŽÍTE SLEVOVÝ KUPON      TERKAZIJEANGELIC  

Moc děkuji Angelic mocná přiroda za produkty k recenzi .

12 komentářů:

  1. Super recenze! Olejové cuvée snad musí už na první pohled zaujmout každého! Ke mně míří to s měsíčkem a meduňkou, tak se moc těším!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji :-) Na ten měsíček a meduňku jsem také koukala , je vhodný pro atopiky , že ? Já chtěla tento hlavně proto , že miluji vůni růže :-)

      Vymazat
  2. Tohle vůbec neznám, ale balzám vypadá hodně dobře. :) Hlavně ta vůně.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Osobně mi oleje vůbec nesedí, ale ten balzám na rty by stál za hřích - ačkoliv mám raději "rtěnková" provedení. Ach jo, další značka na seznam přání až pojedu domů do Čech :D

    CZECHHONEY - V.'s World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Voní vážně skvěle a rty krásně vyživý, jasně každému nevyhovuje kalíškové balení, já mám do kabelky také radši rtěnkové , ale na doma je mi to jedno, ty kalíšky se alespoň nikam nezakutálí :-D

      Vymazat
  4. Tie vyrobky su luxusné krása, no a s tými balzamami na pery to mam rovnako musím si vždy niečim natrieť pery keď mám suché a hneď ako vínde nejaká novinka musím vyskúšať :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 😊 já jich mám teď třeba rozdělaných asi 6 😂, ale mám rychlou spotřebu, na noc dávám silnou vrstvičku 👍

      Vymazat
  5. Olejíčky jsem dřív zaregistrovala na Folly.cz a už ty obaly vypadají neskutečně nádherně :-) já kalíškové balení moc nemusím. Jedno mám v práci na stole, ale tyčinkové je pro mě TOP za každých okolností :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obaly se povedly , jsou nádherné , určitě by to byl i skvělý dárek pro blízké :-) S těmi balzámky by možná bylo dobré dělat dvě verze, jeden v tyčince a druhý v kalíšku :-)

      Vymazat
  6. Sama mám teď ten olej s růží a do té vůě jsem zamilovaná!!! :) Navíc je opravdu příjemný a moje pokožka ho vyloženě zhltla! :) Ty balzámy vypadají také moc pekně a vlastně všechno od této značky!! :D :)

    LifestyleBirdie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To rozhodně, obaly mají vážně vymazlené a ty vůně 💗, nádhera 👍

      Vymazat