čtvrtek 8. února 2018

RENOVALITY || ČAJOVNÍK OLEJ


 Pokud mě sledujete na Instagramu, nedávno jsem přidávala příspěvek o Čajovníkovém oleji (pozor ne o Tea-Tree oleji , který má naprosto jiné účinky), který mi neskutečně sedl a v posledních dnech si ho nemohu vynachválit. Olej je za studena lisovaný ze semen čajovníku čínského a stejně jako ostatní oleje od Renovality je uchováván ve fialovém skle, které vám zajistí stálost a "čerstvost" oleje na dlouhou dobu, což je důležité vzhledem k faktu , že oleje jsou 100% přírodní.


Čajovníkový olej vyniká svou schopností hydratovat pleť do hloubky , obsahuje přírodní skvalen, který vám pomůže bojovat proti stárnutí . Tento olej je trošku sušší než třeba Opuncie či Meruňkový, ale díky tomu se rychleji vstřebává do pleti a nebudete mít tak silný pocit mastné pleti ( i když to mě teda vůbec nevadí :-D ). Díky tomu ho moc ráda používám ráno pod make-up.
Pokud ho nanáším večer , rozhodně s ním nešetřím a aplikuji  ho v podstatě jako olejovou masku, ráno se probouzím s krásně jemnou a hydratovanou pletí .
Perfektně si rozumí s Hyaluronovým  sérem (recenze zde) , které nedám z ruky .
Olej  nanáším kapátkem  do dlaní, rozehřeji a následně nanesu  na navlhčenou pleť , lépe se pak do pleti vstřebává a vy si tak můžete naplno vychutnat jeho účinky .


Stejně tak jako většinu olejů i z tohoto si můžete udělat olejový zábal na vlasy, nejdříve vmasírujete do pokožky hlavy  a  stáhnete do délek , dále olej vetřu do konečků vlasů a zabalím do nahřátého ručníku, pod ručník můžete použít i igelit.
Nechám působit minimálně 10 minut, někdy nechám zábal působit i déle, půl hodiny či hodinu a kdybych měla čas ráno si mýt a fénovat své dlouhé vlasy, nechala bych olej působit přes noc .
Následně vlasy dvakrát umyju, nanesu kondicionér a před fénováním ještě vetřu trochu oleje do konečků vlasů. Poté mám vlasy krásně jemné a uhlazené.
Pokud máte vlasy poničené , nebo zesvětlené , určitě tuhle výživnou kůru zkuste.

Též se dá použít na tělo nebo přimíchat do koupele, pokud trpíte na suchou pokožku těla.
Čajovníkový olej jsem si zamilovala a překvapuje mě , že o něm v recenzích moc nečtu , přitom je tak skvělý.  Rozhodně doporučuji !!!
100ml oleje koupíte za 249 Kč zde.

Pokud máte IG účet doporučuji sledovat profil @renovality, jelikož tam právě běží soutěž o víkendový welness pobyt !!!

Co vy a pleťové oleje? Jaké používáte ?

Moc děkuji Renovality za poskytnutí olejů k recenzi :-)

8 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. :-D tak každý to máme jinak, já si oleje oblíbila hlavně během posledního roku, začalo to Arganovým a pak už jsem se vezla, nicméně krémy mám ráda i nadále , jen je vytáhnu asi až na jaro - léto a na cestování jsou též rozhodně praktičtější :-) , mě ta mastná pleť nevadí, jsem sušenka , takže bych se nejradši do oleje naložila :-D

      Vymazat
  2. Olejíčky Renovality jsem si také oblíbila. Teď používám Renohair a asi nejoblíbenější je díky nádherné vůni Banánový :-) jo a kyselinku také nedám z ruky, používám ji s pleťovým krémem, její vůně je mi moc příjemná :-) měla jsem ji třeba od Nobilis Tilia, ale ta trošku lepkala a ta od Renovality mi tedy vyhovuje mnohem víc...
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já na ten banánový také koukala, to musí být vůně :-) , sérum jsem s krémem ještě nezkoušela, krémy vytáhnu až bude tepleji :-D

      Vymazat
  3. Olejíček vypadá skvěle. Taky velmi ráda používám různé oleje, ale od Renovality jsem ještě žádný neměla. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak určitě zkus ,mají široké portfolio a olej snad na každý typ pleti :-D

      Vymazat
  4. O tom jsem ještě neslyšela,ale za tu cenu je to super a věřím, že dlouho vydrží.. :) určitě se po něm kouknu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To rozhodně , těch 100 ml je nesmrtelných , každopádně se nemusíš bát , že by se zkazil , díky fialovému sklu vydrží velmi dlouho 😊

      Vymazat