čtvrtek 22. února 2018

POŠTOVNÉ ZDARMA || RTĚNKA S KVĚTINOU


Tyhle rtěnky proletěly svět. Rtěnky v jejichž středu je krásná květina, jaké ale doopravdy jsou?


Co se týče obalu, přijde mi to tak trošku jako rtěnka pro mou dceru, růžový plast se zlatým  lemem nepůsobí zrovna luxusním dojmem, myslím, že trošku minimalističtější  ráz by rtěnce slušel více, nicméně o obalu to není, že?

Po otevření mě upoutala ta krásná květina, ano je opravdu stejná jako na fotkách  , i  když je to produkt z čínských e-shopů , nemusíte se bát, že byste dostaly rtěnku , kde by květina chyběla.


Co se týče konzistence ... ta je taková gelová , rtěnka se tváří spíše jako balzám , a v podstatě se tak i chová.  Odstín se vám zabarví podle tónu vašich rtů a rozhodně k tomu nepotřebujete zrcadlo, pigmentace není až tak silná , abyste se museli  bát přetahů.  I když má rtěnka hned 6  odstínů, ten můj je 02 , myslím, že odstíny budou řazeny spíše podle květiny, jakou chcete mít uvnitř, netroufám si ale říci , zda se změní i barva na vašich rtech .

Rtěnka by měla být voděodolná, což tedy není a není ani otěruvzdorná, vzhledem k tomu, že se na rtech chová spíše jako zabarvený balzám, není otření rtů, tak markantní , ale je tam , což by se asi u voděodolné rtěnky stát nemělo. Ale upřímně , kolik voděodolných produktů je skutečně voděodolných?
Vytrácí se přirozeně  což je plus, je to samozřejmě dáno tím, že rtěnka není příliš pigmentovaná .


Na rtech mi není nepříjemná, rty mě nepálí ani neštípou, nemám je nijak podrážděné, v tomhle ohledu si rozhodně nemohu stěžovat.
Rtěnka není špatná, ale jsem  z ní tak trochu v rozpacích, připadá mi jako bych rtěnku na rtech ani neměla, rty vypadají šťavnatěji , než bez této květinové rtěnky , ale asi jsem čekala trošku jiný efekt.
Rtěnky , které jsou slabě pigmentované, ale jejich předností je výživa rtů doma mám, a přijdou mi poněkud lepší než tahle.



Samozřejmě , jelikož se jedná o zboží s Číny, počítejte s trošku delší dobou dodání. Radši se vždy podívejte, je napsaná u každého produktu.
Tato služba je poskytována hlavně lidem , kteří se bojí nakupovat nebo neumějí nakupovat v čínských e-shopech , tak  pokud se to týká vás , můžete mrknout.

Zkoušely jste tyhle rtěnky s květinou ? Používáte je ? Nebo vám jen leží v šuplíku? A dostali jste se někdo v použití až na tu květinu?

Rtěnku koupíte za 139 Kč zde .


Děkuji Poštovnézdarma.cz za poskytnutí produktu k recenzi.

10 komentářů:

  1. S týmto rúžom nemám ešte žiadnu skúsenosť,ale ani ma nejak neláka ju vyskúšať. Tvoj článok je ale fajn,aspoň som sa dozvedela,že aká je :) .
    Lifelover

    OdpovědětVymazat
  2. Já měla jednu, ale od jiné značky. Taky jsem o ní psala na blogu a ta moje vůbec nevoněla. Měla takový divný zápach, ale zase na rtech držela velmi dobře.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdybys mi to nenapsala , tak si toho nevšimnu, myslela jsem , že je bez parfemace , ale když přičichnu fakt blízko , tak moc nevoní, ale je to jen takový lehký závan :-D

      Vymazat
  3. Na pohled hezká, ale to je tak všechno - i můj názor :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá fakt skvěle, ale jinak mě nějak neláká ji vyzkoušet:D.
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  5. Já nevím tyto typy mě teda vůbec nezaujali :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snad najdeš něco, co Tě zaujme v příští recenzi :-) Holt tahle rtěnka není pro každého a ani já z ní nejsem nadšená :-)

      Vymazat