pondělí 5. února 2018

BELL COSMETICS || RTĚNKY


Jak jsem slíbila , je tady recenze na skvělé rtěnky a balzámek od Bell cosmetics . Já mám rtěnky velmi ráda a po dobu mého blogování se sbírka krásně rozrůstá , ale nebojte, stále jsem v normě , kdy stíhám rtěnky unosit  a dokonce sem tam i spotřebovat.



HYPOALLERGENIC LIP BALM



Balzám na rty používám bez vyjímky každý den, pokud jsem doma, rtěnky nepoužívám a  snažím se o rty pečovat právě balzámy. Též ho používám před nanesením rtěnky , zvláště pak těch matných , které mohou rty vysušovat.
Balzám  je kapku narůžovělý , v podstatě je ale  bezbarvý a to rozhodně vítám , jelikož balzámem , pokud je dobrý natírám nejen rty ,ale i jejich  okolí, jako atopik ho mám často vysušené a trápí mě všelijaké lišaje a suchá místa. A tenhle zaplaťpánbůh dobrý je, a to nejen na rychlé přetření , ale i na opravdovou péči.   Obsahuje Aloe Vera a UVB filtr
Za 89 Kč koupíte zde .

HYPOALLERGENIC MAT LIP LIQUID




Také milujete tekuté matné rtěnky ? Já po nich sahám velmi často a tak jsem ráda , když objevím nějaký další super kousek.
Rtěnku mám v krásném odstínu 101 SOPOT , což je odstín , trošku nude , trošku mauve  s kapkou růžové rozhodně vhodný pro každodenní použití .
Když ke mně balíček od Bell doputoval  ,tuhle rtěnku jsem zkoušela jako první , moc jsem se na ni těšila a rozhodně mě nezklamala. Pohodlně se nanáší, podobně jako jiné tekuté rtěnky , má leskový aplikátor, kterým si lehce a precizně vykreslíte rty. Rtěnka plně zaschne a neotírá se .  Na rtech je příjemná , nevysušuje , nezalézá do jemných vrásek , nerozpíjí se , takže nepotřebujete konturku . Rtěnka neflekatí , vrstva je rovnoměrná .Výdrž je velmi dobrá , bez úpravy kafíčko zvládne , menší sváču taky , a pokud ji budete chtít  přeci jen někde poopravit můžete přetřít další vrstvou bez předchozího odlíčení :-)
Nejdříve se začne ojídat v prostředku rtů , ale nic hrozného či nepříjemného to není.
Doporučuji ji odličovat, olejem , či dvoufázovým odličovačem, micelárkou či ubrouskem to zvládnete také , ale není to nic moc příjemného .
Za 101Kč koupíte zde.



HYPOALLERGENIC POWDER LIPSTIC



Já vím , že vám teď bude připadat, že jen chválím, ale ty rtěnky jsou prostě skvělé , tahle rtěnka má sice zvláštní název..  pudrová... co si pod tím představit?  V podstatě je to rtěnka - automatická/vysouvací tužka   se semimatným finishem a je FANTASTICKÁ .  Stala se jednou z nejčastěji nošených rtěnek v poslední době, vysloužila si to nejen krásným odstínem, ale též svou komfortností, nosí se vážně pohodlně , ani ji na rtech necítíte, nestahuje, je vážně lehká. Navíc ta perfektní pigmentace.  Trošku jsem se bála, že se s ní nebudou moc dobře vykreslovat rty, ale chyba lávky, dokonce nepotřebuji ani konturku, rtěnka se nerozpíjí , ze rtů se vytrácí naprosto přirozeně, obtiskává se, ale ne tolik jako krémové rtěnky a já rozhodně budu potřebovat nějaký další odstín. :-)
Výdrž je skvělá i tato rtěnka zvládá lehčí sváču a kafíčko.
Mimochodem , odstín , který vidíte 02 , je taková ta barvička moje rty , ale o dost lepší a tmavší , fakt nádhera, řekla bych , že je v ní kapička oranžové - cihlové.
Tohle je rozhodně kousek , který potřebujete.
Za 109Kč koupíte zde.



RTĚNKA BELL ROYAL MAT


Poslední rtěnku , kterou bych vám chtěla v recenzi představit je klasická, krémová rtěnka ,a ano i zde budu chválit. Rtěnka má skvělou pigmentaci, díky tomu se skvěle nanáší a nemusíte se s aplikací dlouho patlat. U této rtěnky bych vám rozhodně doporučila konturku, ne že by se rtěnka rozpíjela, to ne, ale u takto výrazného odstínu , je nutné , aby byla precizně nanesena.
Rtěnka by měla být matná, ale já bych ji označila spíše za krémovo - saténovou .
Je to  nádherná klasická červená  a co si budeme povídat , červených rtěnek není nikdy dost , že :-)
Na rtech nevysušuje, nosí se velmi pohodlně , chválím , že nezvýrazňuje nedokonalosti rtů , i když samozřejmě je lepší před aplikací rty trošku obrousit peelingem, mě většinou stačí přetřít rty balzámem a párkrát je přejet ručníkem. Výdrž opět skvělá.
Rtěnku v odstínu 04 koupíte za 109Kč zde.






Dekorativní kosmetika Bell mě neskutečně překvapila, tak kvalitní produkty , za tak nízké ceny... Doporučuji všema deseti.  Velmi mě ještě zaujal  korektor či paletka  očních stínů, make-upy a další rtěnky :-D .
 Na další recenze můžete mrknout u All my cosmetics a BeautyGabu. :-)

Moc děkuji Bell cosmetics za poskytnutí produktů k recenzi.




10 komentářů:

  1. Já teda tekuté rtěnky moc nemusím, ale má krásný odstín. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to já jo, je to strašne praktické , když chce člověk pusinkovat dítě :-D a nechce ho obarvit :-D

      Vymazat
  2. Moc ti to sluší :) a jsou to krásné barvičky :)

    OdpovědětVymazat
  3. Bell ma veľmi dobré rúže, vyskúšala som už rôzne varianty a všetky mi zatiaľ vyhovujú. :)

    Pozývam teba aj tvoje čitateľky do veľkej Valentínskej súťaži na mojom blogu:
    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, jsou skvělé 😊 Určitě ráda na soutěž mrknu 😊

      Vymazat
  4. O téhle značce jsem ještě neslyšela, musím ale říct že všechny odstíny se mi moc líbí a určitě bych je unosila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odstíny to jsou opravdu krásné, v tomhle jsem docela konzerva , fialovou , černou či modrou nenosím :-D

      Vymazat
  5. Jsou nádherné, musím se na tuhle značku mrknout trošku víc:D.
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě mrkni, mají spoustu super věcí, můžeš mrknout i na předchozí recenzi na značku Bell , je tam třeba make-up, tekuté linky, řasenka,stíny :-)

      Vymazat