středa 17. ledna 2018

RENOVALITY || HYALURONOVÉ SÉRUM A OPUNCIE OLEJ


Už je to nějaký ten pátek kdy jsem podlehla pleťovým olejům, když jsem s nimi začínala , používala jsem opravdu jen kapičku , abych nebyla "příliš" mastná, nicméně postupem času jsem olejům propadla a zamilovala si je do slova a do písmene.

Pokud čtete blogy (asi ano, když tu jste :-) ) nebo máte alespoň instagramový účet , určitě značku Renovality budete znát . Zabývá se právě oleji , přírodními za studena lisovanými oleji v té nejvyšší kvalitě. Obsahují vysoké množství bioaktivních látek, jsou bez přídavku minerálních olejů, syntetických látek ,konzervantů a barviv.

To kouzlo jak udržet oleje čerstvé je ve fialovém skle, které je pro uchování přírodních rostliných olejů nejlepší , funguje jako přirozený filtr, který chrání a zlepšuje kvalitu těchto olejů, určitě doporučuji mrknout na stránky Renovality , jak funguje fialové sklo zde.
Navíc má značka certifikát CPK.

Renovality mě zásobily oleji takže recenzí čekejte víc, v té první bych se však chtěla podělit o dojmy z produktů, na které jsem se těšila nejvíce.

HYALURONOVÉ SÉRUM


Toto sérum obsahuje nízkomolekulární kyseliny hyaluronovou ( nízkomolekulární proto , aby se dostala do naší pleti ) a  růžový hydrosol. Kyselina hyaluronová není pro naši pleť žádnou novinkou , přirozeně se v naší pleti nachází, ale s přibývajícím věkem jí ubývá, proto je tak oblíbená v oblasti anti - agingu, pleť hydratuje , regeneruje , chrání, má schopnost vázat vodu, což v kombinaci s růžovým hydrosolem , který má podobné vlastnosti zajišťuje dokonalý servis pro naši pleť .
Hydrataci potřebuje každá pleť, suchá, mastná, smíšená, citlivá i stárnoucí. Voda je základním pilířem našeho těla, samozřejmě bychom tedy neměli zapomínat dodržovat pitný režim, nicméně proč si nepomoct i z venku?
Já sérum aplikuji ráno i večer, díky praktické pumpičce je aplikace přesná a pohodlná , sérum nanáším na pleť na obličeji i krku, krk je část těla, na kterou velice často zapomínáme, stárnutí je na něm , ale vidět velmi brzy, je tedy důležité o něj patřičně pečovat.
Pleť je po nanesení séra, krásně napumpovaná vodou,  vypadá svěže , zdravě a je připravená na další péči.
Jedná se o 99 %  kyselinu hyaluronovou a 50 ml séra seženete za 349 Kč zde.

OPUNCIE OLEJ


Opunciový olej je nejdražší a nejluxusnější olej na světě, takže asi chápete, proč jsem ho otestovala jako první z olejů, že ?  :-D Vyrábí se ze semínek plodů kaktusů a obsahuje vysoké množství esenciálních mastných kyselin, vitamin E, organicky vázané minerály a aminokyseliny.
Opunciový olej má vysoké hydratační vlasnosti , oddaluje stárnutí pleti, vypíná vrásky , zlepšuje pružnost pokožky a rozjasňuje pleť .
Olej se nanáší pomocí pipetky, doporučuji nejdříve  do dlaní , zahřát a následně promasírovat obličej a krk, záměrně ho nanáším i do oblasti očního okolí, vůbec se nemusíte bát, je velice příjemný a vůbec nedráždí a to ani na místech zasažených atopickým ekzémem.
Pleť je po něm hydratovaná, promazaná, zároveň záleží na vás, zda zvolíte menší množství, po kterém si na pleti zanecháte jemný filmeček, což využívám hlavně po ránu, kdy pak ještě používám make-up ( mimochodem s make-upem si pěkně sedne, nedělá na pleti neplechu , nemusíte se bát, že by vám pak třeba make-up zalézal do pórů či vrásek , nebo měl slabší výdrž )  nebo větší množství, které si užívám na večerní péči.
Takto v podstatě ve větším množství můžete olej použít i jako masku.
Zkoušela jsem s ním i na manželovi masáž očního okolí a vrněl blahem a i on sám říkal, že je mu olej příjemný, to potěší dvakrát, že?
50ml oleje seženete za 890Kč zde.



RENOVALITY  je přírodní kosmetika , takže určitě bych se nebála používat větší množství, hlavně nešetřit, protože by byla škoda , kdyby se vám olej zkazil jen proto , že jste si ho uchovávali pro lepší příležitosti ... I když je ve fialovém skle , přeci jen roky vám  nevydrží, já si tedy užívám pořádné dávky :-D

Oba produkty mohu s radostí doporučit, z jejich kvality budete nadšené, máte doma nějaké produkty od Renovality?  Jak jste byly spokojené ?

10 komentářů:

  1. Už mám odskúšaných pár olejov a aj od tejto značky a zatiaľ som s nimi veľmi spokojná. Hyaluronove sérum som tiež testovala ale nakoniec som ho dala mamke, ktorá si ho zamilovala keď tu bola cez Vianoce 😊 Ja najviac zbožňujem Moringový olej.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moringu jsem nezkoušela , ani ji doma nemám, ale co jsem o něm četla, tak jsem ho chtěla dát ségře k narozkám :-) Já jsem ze séra nadšená :-)

      Vymazat
  2. O této značce jsem už četla, ale nic jsem od nich nezkoušela. Nejvíce mě zaujal opunciový olej. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opuncie je skvělá , určitě bys byla spokojená, teď jsem ho půjčila kamarádce a také je spokojená :-)

      Vymazat
  3. Jako sorry, ale pospojovat si věty z různých článků a povyměňovat tam spojky a jiné... to snad nemyslíš vážně?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím co myslíš konkrétně, vždycky dávám nějaký výcuc od výrobce , ale nechci dávat kopírovat a vložit, a když si přečteš ostatní mé články , tak uvidíš, že používám takováto slovní spojení i u jiných recenzí .

      Vymazat
  4. Já používám ráda séra DELIA :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za tip , značku Delia jsem vůbec neznala , tak jsem si ji musela vyhledat :-) nemáš na blogu recenzi ?

      Vymazat
  5. no ja týmto rôznym olejíčkom a séram a neviem čomu nerozumiem :D ale článok pekný ;)

    My Supercalifragilisticexpialidocious Diary | Live Better, Love Harder & Cure Hangovers

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji :-) Sérum rychleji a hlouběji proniká do pleti a díky vysokému obsahu kyseliny hyaluronové pleť především hydratuje, v sérech bývají složky více koncentrované, většinou však bývají slabé na to , aby pleť promazali, tuhle funkci pak plní krém nebo olej. Oleje pleť promažou i hydratují zároveň , není nutné používat sérum i olej , ale proč se trochu nerozmazlit :-) Jednosložkové oleje , pak bývají dobré i pokud jsi alergik, když se po něčem osypeš, hned víš , po čem to bylo a nemusíš dlouze zkoumat složení :-)

      Vymazat