úterý 30. ledna 2018

PITERAQ || OČNÍ STÍN 78°S


Máte zkušenosti s přírodní kosmetikou? A  co přírodní dekorativní kosmetika? Na rovinu přiznávám, že donedávna by mne ani nenapadlo, že by přírodní kosmetika mohla být stejně tak dobrá, tak dobře pigmentovaná jako kosmetika konvenční. Přírodní kosmetika se ale stala velkým trendem a ani mě se nevyhýbá touha ji prozkoumat trochu víc.
Většinu značek přírodní kosmetiky , kterou jsem doposud zkusila , jsem viděla na jiných blozích či instagramu ,a stejně tak jsem objevila i značku PITERAQ.


PITERAQ  je italská značka  bio přírodní  dekorativní kosmetiky , jistě váš potěší , že je šetrná k životnímu prostředí, netestuje na zvířatech  , neobsahuje PEG , parabeny, silikony , ftaláty , alkohol a živočišné deriváty , jejich obaly jsou recyklovatelné a pyšní se certifikátem  Vegan OK.



OČNÍ STÍN PRISMATIC 78° S

Co se týče toho recyklovatelného obalu, musím uznat , že na oko vypadají skvěle, papírový obal se k přírodní kosmetice rozhodně hodí více než plast, dotváří tak dokonalý efekt  a jistě bude ozdobou kosmetické sbírky, fotogeničnost se mu nedá upřít .
Ale obsah je přeci jen důležitější a ten se vážně vydařil , odstín 78°S je krásná hnědo-bronzová barva vhodná dle mého především  na večerní události, dají se s tímto stínem vytvořit krásné kouřovky. Pokud budete chtít jemnější look vhodný i na den , můžete zkusit zkoseným štětcem vykreslit oční linku.
Samozřejmě vymyslet toho lze mnohem víc .


Jak vidíte na fotce , pigmentace je fantastická  , vážně mi vyrazila dech , navíc, když jde o přírodní kosmetiku , tleskám. Konzistence stínů je máslová a sametová , oční stíny vůbec nepráší , neopadávají pod víčko  a drží a to i bez báze , jako podklad mi postačil pouze korektor a oční stíny se mi za celý den neslily do vrásek. Stín je krásně třpytivý ,a i když mám na víčku sem tam nějakou šupinku  ( ekzém bohužel .. i po zaléčení chvilku trvá než se dá pokožka do kondice), stín nedokonalosti nevytáhne , naopak je krásně zakryje . K oku skvěle přilne ,dobře se " blendí" a  rozumí si na víčku i s jinými kosmetickými značkami.
Za zmínku určitě i stojí i to , že  obsahuje  arganový olej , bambucké máslo a baobab olej.


Co víc dodat, za sebe ho mohu vřele doporučit skvělá pigmentace , výdrž , textura a  ať už kupujete jen přírodní kosmetiku nebo i tu konvenční , značka PITERAQ  rozhodně stojí za zkoušku.

Oční stín Prismatic o obsahu 2,5 g v  odstínu 78°S  koupíte zde.

Pokud vás značka zajímá a chtěli byste zjistit více a třeba se i kouknout na ukázky líčení, můžete mrknout  na youtube kanál PITERAQ SVK , CZ .











Já moc děkuji e-shopu biodoba.sk za poskytnutí očního stínu k recenzi .

10 komentářů:

  1. Bože to je nádhera!!! To je přesně barva stínů mojí krevní skupiny :-D
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten odstín je nádherný a pigmentace luxusní 👌, také mám radši takovéhle odstíny bronzové , zlaté , hnědé, žádnou divočinu 😊

      Vymazat
  2. Ta pigmentace je fakt nádherná. Takové odstíny mám nejraději. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherná farbička a tá pigmentácia! ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím , nádherná barvička, pigmentace perfektní a i výdrž je skvělá , u přírodní kosmetiky jsem to vážně nečekala :-)

      Vymazat
  4. Ta pigmentace vypadá skvěle :) Od téhle značky jsem ještě nic nezkoušela, ale určitě to musím co nejdříve napravit :)

    www.ftcfblog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stíny jsou rozhodně super , ty mohu doporučit na sto procent 😊

      Vymazat
  5. Absolutně nemám zkušenosti s přírodní kosmetikou, ale musím říct, že je úžasná! Moc Ti to sluší, ty stíny jsou perfektní a hlavně musím říct, že mě přírodní kosmetika hodně láká :-)

    voguetheresa.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já do té doby než jsem měla blog jsem toho také moc z přírodní kosmetiky nezkusila, natož ještě z dekorativní, nicméně tyhle stíny se rozhodně provedly. 😊

      Vymazat