úterý 2. ledna 2018

MANUFAKTURA || Péče o tělo a vlasy Sedmikráska

Tento článek bude první na blogu v novém roce a tak bych vám ráda popřála vše nejlepší do nového roku , ať se vám splní všechna předsevzetí (což samozřejmě přeju i sama sobě :-D ), ať najdete v životě to, co jste hledali a zdoláte výzvy , které na vás v novém roce čekají.
I já toho v novém roce plánuji dost , jak po osobní stránce , tak po  té blogové.
Co se týče blogu , určitě bych ráda byla trošku disciplinovanější, psala články více do zásoby , zlepšila se ve focení  a hlavně , aby vás bavil obsah.
Co se týče osobního života , ráda bych byla trpělivější (holt někdy vyskočím, jak čertík z krabičky.... matky ví...)  Ráda bych více výletila s rodinou a brala holky ven ,na což trošku potřebuji přízeň počasí...no a pro sebe bych ráda začala opět cvičit , protože co si budem povídat , děti jsou trošku znát a já chci na léto pevný zadek :-D S tím souvisí i strava, nejsem člověk, který přehání a jí vše zdravé , bio atd, ale silvestrovské topinky s tatarákem už byly trošku přes čáru a žaludek mě bolel pěkně ... chjo , tatarák za to nemůže, ale příště si k němu dám topinku na sucho... jojo , takže konec obžerství a papáme tak nějak " normálně ".
Jaké máte předsevzetí vy? Třeba o sebe s láskou pečovat? Pokud ano mám tu pro vás skvělý tip od mojí oblíbené značky Manufaktura, jejich produkty pravidelně dostávám od ségry k Ježuchu, takže díky sestřičko  :-D


PEČUJÍCÍ A REGENERAČNÍ TĚLOVÝ OLEJ SE SEDMIKRÁSKOU , Q10 A PŘÍRODNÍMI OLEJI




Olejíček obsahuje kombinaci meruňkového , mandlového a jojobového oleje, hydratační výtažek ze sedmikrásky  a koenzym Q10, který zabrání stárnutí pokožky.
Nevím jak vy, ale já si oleje v roce 2017 velmi oblíbila a myslím , že v roce 2018 tomu bude nejinak.
Už když takhle sedmikrásková  řada vyšla, myslím  , že jako první to byla řada na obličej , toužila jsem ji vyzkoušet a tak nějak tomu osud chtěl, dostala se ke mě ve formě tělové kosmetiky, kterou spotřebovávám na kila :-D Tělové oleje jsem si oblíbila v těhotenství , jako prevence strií nenahraditelný pomocník a mě rozhodně forma oleje na rostoucí bříško vyhovovala více než krém. Tyhle časy už jsou ale nenávratně pryč, láska k olejům mi však zůstala.


Máte po něm pokožku krásně vyživenou , regenerovanou , hydratovanou , co víc by člověk chtěl .
Navíc je to skvělý večerní rituál , kdy si po teplé vaně promasírujete tělo , uvolníte se a relaxujete.  Jsem atopik a žádné dráždivé složky jsem nezaznamenala, kůže po něm nesvědí , nepálí .
Pokud nemáte rádi mastný pocit , asi pro vás nebude, že bych si ale přišla ultramastná a nemohla si ani obléci pyžamo , to ne, zanechává filmeček , tak akorát.
Zvláště pak v zimě , pokud pleť zahalíte do jemného olejového pláště , bude vám vděčná.


Jak vidíte Manufaktura zvolila k aplikaci formu spreje, trochu jsem se bála , že to bude nepřesné a v koupelně si pak akorát nabiju čumák , není tomu ale tak.  Stříká poměrně přesně a  je to fakt pohodlné , nastříkáte přesně tam , kam potřebujete , rozmasírujete, nebo na fofrovku rozetřete a hotovo. Navíc tak neriskujete, že si do dlaní vylijete příliš mnoho produktu.


Vřele vám ho mohu doporučit , budete spokojeni , navíc pokud hledáte inspiraci na dárek , třeba k narozeninám, když už je po Vánocích , v Manufaktuře dělají i krásné dárkové balíčky :-)
Koupíte zde .




HYDRATAČNÍ SPRCHOVÝ GEL A ŠAMPON 2V1 SE SEDMIKRÁSKOU A MANDLOVÝM OLEJEM



Asi si říkáte šampon a sprcháč 2v1? To bude nic moc  a i já se přiznám, že původně jsem chtěla gel používat pouze na tělo. Co mě však přesvědčilo, byla předchozí zkušenost s šamponem s řady Mrtvé moře , ze kterého jsem byla nadšená .
Řekla jsem si tedy , že ho na vlasy alespoň vyzkouším , za to nic nedám, maximálně nasadím triamcinolon , jelikož trpím na seborrhoickou dermatitidu.
Byla jsem však mile překvapená, vlasová pokožka mě nesvědí a  vlasy jsou krásně čisté a provoněné .
Šampon obsahuje sedmikráskový výtažek , mandlový olej , ovesný beta-glukan , obilné klíčky, glycerin a panthenol.
Sprchu i vlasy tedy beru jedním vrzem, po šamponu, ještě používám masku či kondicionér.
Koupíte zde .


Znáte sedmikráskovou řadu? Máte rádi Manufakturu? Také se vám tak líbí jejich obaly?

10 komentářů:

  1. Tak nech sa ti všetky sny a predsavzatia do roku 2018 splnia, niektoré máme aj spoločné, ako napríklad lepší obsah blogu, či lepšie fotky :) a taktiež tráviť viac času s rodinou <3
    O manufaktúre som veľa čítala, videla, počula od blogeriek ale ešte stále neskúšala. Ale viem si predstaviť ako krásne vonia, pretože sedmokráskovú radu som testovala od Yves Rocher a tá vôňa je úžasná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to já to mám naopak :-) značku Yves Rocher nemám vůbec prozkoumanou , ale též ji často vídám u blogerek, hlavně ty vánoční limitky vypadají skvěle.

      Vymazat
  2. Řadu poznám a Manufakturu mám ráda. Mají opravdu krásné balíčky a ty jejich obaly... Nejvíce mě zaujal tělový olej. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten tělový olej je super , určitě doporučuji :-)

      Vymazat
  3. Já jsem měla hruškový sprcháč a přišel mi celkem dráždivý a to nejsem atopik, jenom jsem měla na jaře nějaký kožní problém a docela bylo použití sprchového gelu s hruškou nepříjemné, no nevím. Každopádně se mi produkty od Manufaktury líbí a neházela bych bšechny do jednoho pytle, ráda bych zase něco vyzkoušela.

    Terezah-style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Třeba Ti nesedla nějaká složka toho sprcháče, jejich sprcháče nejsou vyloženě výživné, ale ani mě nevysušují, ale potřebu namazat po nim určitě mám, ale já se mažu po všech sprchových gelech :-), každopádně mě nijak nedráždí, holt každý jsme jiný :-)

      Vymazat
  4. Také Ti přeji všechno dobré do nového roku :-) já osobně s Manufakturou moc zkušeností nemám, mám jiné oblíbené značky, kterým jsem věrná, ale na druhou stranu ráda zkouším nové věci, takže nikdy neříkej nikdy a třeba někdy přijdu na chuť i Manufaktuře. Mám ale mnohem raději ovocné a sladké vůně, tak si musím na nějakou limitku počkat do léta :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě, mně třeba letos moc voněl meruňkový krém na ruce :-)

      Vymazat
  5. ja som tiež dostávala pravidelne ich výrobky pod stromček, ale tento rok som s tým asi až príliš rátala..fňuk..nič som nenašla

    Viki Ceglédyová

    OdpovědětVymazat