středa 24. ledna 2018

BELL COSMETICS || MAKE-UP, TVÁŘENKA, OČNÍ STÍNY, LINKY , ŘASENKA


Na dekorativní kosmetiku Bell jsem narazila  nedávno na Instagramu, na první pohled mě zaujaly reliéfy na očních stínech a tvářenkách , a když jsem zahlédla v popisku , že se jedná o kosmetiku hypoalergení, zatoužila jsem ji vyzkoušet. Rozhodně jsem nečekala , že mě Bell tak ohromí, čekala jsem , že některé kousky určitě budou dobré , ale že jich bude tolik...


ROYAL MAT MAKE-UP






Má pleť je spíše sušší a vzhledem k tomu , že jsem atopik , tak šupinky a podrážděná místa jsou  na denním pořádku, o to to měl make-up těžší . Přesto ho hodnotím jako velmi zdařilý, krycí schopnost má slušnou, řekla bych vyšší střední, v klidu si poradí se začervenalými místy a dá se vrstvit. Mě na jeho aplikaci nejvíce vyhovovala houbička, se štětcem mi tolik nekamarádil . S houbičkou však vytvořil krásný finish, který stačí jemně zapudrovat. Bez problémů se mnou dává celý den, nezalézá do pórů ani do vrásek a večer mám rozhodně co odličovat, během dne ho zapudrovávám maximálně dvakrát a to opravdu maximálně. U matujícího make-upu by se dalo očekávat , že bude vysušovat, ale nemusíte se bát, nezvýrazňuje ani suchá místa , samozřejmě , ty později odpoledne vylezou, nicméně velmi dlouho make-up odolává. V poslední době jsem nepoužívala nic jiného .
Make-up mám v odstínu 01 - LIGHT SAND  ,vhodný i pro bledulky a na pleti neoxiduje.
Za 129 Kč koupíte  zde.


SECRETALE SOFT BLUSH





 A jsme u těch krásných reliéfů , které mě zaujaly. Mě se teda líbí moc a ne jen reliéf, tvářenka nepráší , je skvěle pigmentovaná, dokonce na první pokus jsem to spíše přehnala , takže doporučuji lehkou ruku. Barvička je krásná , spíše do oranžova , taková broskvovo- meruňková s jemným shimmerem , asi ji více využiji na jaře a v létě, přes zimu používám spíše barvy do růžova.
I tak jsem ji ale v posledních dnech docela vynosila, přes den se neztrácí a drží jak přibitá.
Za 79 Kč koupíte zde .

SECRETALE MAT EYESHADOWS





Jo jo zase ten reliéf :-D Opět povedený kousek . Odstín 02 , který mám já , je perfektní na vykonturování oka, zkoušela jsem ho i na celé víčko a též vypadal krásně, do prostředka jsem ťupla jen třpytivý stín a líčení bylo hotové.
Neuděláte ani chybu  pokud ho použijete jako konturovací pudr, já to prubla a vypadalo to skvěle , což oceníte určitě na cestách , kdy nebudete muset tahat velká balení.
Stín nepráší , neopadává pod oko , neflekatí a dobře se blendí.
Za 109 Kč koupíte zde.

SECRETALE WATERPROOF LIQUID EYELINER






Dlouho jsem linky nenosila, dřív to však pro mne byla každodenní rutina, používala jsem  linky gelové, se dvěma dětmi je to ale trošku nestíhačka, a tak jsem chtěla vyzkoušet tekuté, se kterými by byla práce rychlejší. Linky od Bell mají aplikátor ve formě hrotu, přiznám se , že radši mám štětečkové, nicméně i tak je práce o dost rychlejší než s  gelovými. Zde určitě oceníte, že jsou linky hypoalergení , mě se u některých linek stávalo, že po celém dni už mě oční víčka svědily  a těšila  jsem se až je odlíčím, s těmito linkami to tak naštěstí není, navíc perfektně drží a zvládly i takovou zatěžkávací zkoušku jako je zimní koulovačka, mrholení  a slzení očí. Navíc mě nedráždí ani jako nositelku kontaktních čoček. Linka se nerozmazává ani ve vnitřním koutku a zaplať pánbůh se nesloupává, což z duše nesnáším . :-)
Za 79Kč koupíte zde .

SECRETALE MEGA VOLUME MASCARA









Honba za dokonalou řasenkou stále pokračuje a tahle obstála vážně dobře. Dělá krásně husté , oddělené , natočené a dlouhé řasy. Navíc neslepuje, dá se vrstvit, ale s přehledem mi stačí i dvě vrstvy k dokonalým řasám. Navíc se neobtiskává a neopadává pod oko . Oblast řasenek je dost individuální a ne každému sedne ten stejný kousek. Proto raději volím levnější kousky, přeci jen když vyhodíte za řasenu stovku nebude vám to líto jako třeba u řasenky za osm stovek.
Mě však sedla , což si určitě můžete všimnout na fotkách.
Za 149 Kč koupíte zde .



A protože mě kosmetika Bell nadchla, rozhodla jsem se článek rozdělit do dvou částí a příště vám ukážu rtěnky a balzámek na rty. Byla by škoda nedat jim vlastní prostor, jsou skvělé a máte se rozhodně na co těšit.
Značka Bell má  co nabídnout a já se divím, že není profláklejší, určitě bych v drogerkách uvítala stojan s touhle dekorativkou a klidně bych radši postrádala jeden z nynějších drogerkových stojanů.


Znáte kosmetiku Bell? Jaké máte zkušenosti ?







12 komentářů:

  1. Vypadá to krásně :) Hlavně ty stíny a tvářenka, ty jsou luxusní!

    www.mummysweetbaby.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Hlavně je ta kosmetika fakt kvalitní, rozhodně stojí za zkoušku :-)

      Vymazat
  2. So značkou Bell nemám zatiaľ skúsenosť, no produkty vyzerajú moc dobre! Škoda len, že nenájdeme túto značku bežne v drogérii, určite by som sa pri Bell stojane rada zastavila a preskúmala jej sortiment :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také bych uvítala , kdyby byl stojan v drogerii 😊 , třeba se jednou dočkáme. 😊

      Vymazat
  3. Inspirativní blog - beru odběr a i za tvůj budu moc ráda :-)

    OdpovědětVymazat
  4. nech žijú levné řasenky...tie drahé sú podľa mňa úplna zbytočnosť. a väčšinou úplne nahovno :P

    My Supercalifragilisticexpialidocious Diary | Live Better, Love Harder & Cure Hangovers

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já z těch dražších zkoušela jen Benefit a upřímně, i když ta řasenka dělá hezký efekt , nechce se mi za ně dávat takové pálky... navíc když docílím krásného efektu i s řasenkou za stovku. :-)

      Vymazat
  5. Ten make-up mám také a je to zatím nejlepší kousek, který v koupelně mám :-) a řasenky mám dvě a také super, krásně protáhne řasy. Je to fakt skvělá značka, co nezruinuje peněženku :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprostý souhlas, v tvé recenzi mě ještě moc zaujal ten korektor :-) vypadá též skvěle :-)

      Vymazat
  6. Na té poslední fotce ti to velice sluší :)

    OdpovědětVymazat