čtvrtek 28. prosince 2017

BENEFIT || KOREKTOR A TEKUTÉ TVÁŘENKY


 Krásný den vám přeji, už je pomalu po svátcích a to vánoční šílenství ustává, my jsme si tyhle Vánoce užili dosyta, Štědrý večer byl parádní, věřte , že pokud děti nemáte , tak až jednou budou , Vánoce zase dostanou to kouzlo, jako když jste byli malí .
Blogu jsem se během těchto chvil nevěnovala , zavítala jsem sem zřídka a to samé platilo i pro Instagram, věřím , že u mnohých z vás to bylo podobné a čas jste věnovali rodině a byli tzv.  v offline režimu.
Vánoce jsou ale zase pryč, tak si dáme nějakou tu recenzičku , tentokrát na značku Benefit.


BOI - ING AIRBRUSH CONCEALER || MULTIFUNKČNÍ LEHKÝ KOREKTOR



Balení  se mi zdá moc roztomilé, někomu  růžová přijde trošku infantilní , mě přijde hravá.
Co se týče kalíšku samotného  , možná namítnete , že bude aplikace nehygienická, myslím však, že pokud si před použítím  umyjete ruce, nebo použijete špachtličku , je po problému.


 Korektor je určen na jemné vrásky, kruhy pod očima  a nerovnoměrnosti a měl by vám pleť "vyretušovat ". Já ho používala právě na kruhy pod očima a tam fungoval perfektně , na větší nedokonalosti a nerovnosti či akné, bych zvolila jiný typ produktu, tento korektor má totiž zvláštní texturu, řekla bych takovou našlehanou, vůbec to není klasický hutňák , který byste v kalíšku čekali.
Oční okolí nevysušuje, a po zapudrování má slušnou výdrž.
Nejlépe se mi zapracovával prsty, ale i s houbičkou si skvěle poradil.


Odstín číslo dva není vhodný pro bledulky , ale pokud jste šmrnclé samoopalovákem, bude vám sedět.



 TEKUTÉ TVÁŘENKY



Kdo by neznal tyhle ikonické tvářenky od Benefitu, tohle byla má první zkušenost a měla jsem z nich trošku strach , aby se lehce roztíraly, nebyly vidět přechody, nedělaly mi neplechu s make-upem...  Mé obavy  byly zcela zbytečné . Tvářenky vytvářejí krásný , přirozený matný  efekt, jsou skvěle pigmentované a  lehce se roztírají.


Dají se použít i na rty, mě však na rtech příjemné nebyly, už během aplikace se mi nelíbilo jak moc jsou vodové  , prostě to nebylo ono.
Na tváře jsou však skvělé a myslím , že balení v miniaturkách o 4ml vydrží docela dlouho vhledem k tomu , že stačí párkrát ťupnout a rozetřít prsty.

BENETINT




Texturou je ze všech tří tintů nejvíce tekutá, v lahvičce se zdá červená , ale po nanesení na tváře vás zalije přirozený ruměnec, prostě jako když se začervenáte, z mého pohledu nejpovedenější kousek.
Tvářenka byla vyrobena v 70. letech pro exotickou tanečnici a od té doby se stala bestsellerem.

CHA CHA TINT



CHA CHA TINT  už není tak tekutá , spíše tekuto-gelová v krásné šťavnaté barvičce, Benefit uvádí, že jde o barvičku manga, mně se zdá meruňkovo-broskvová, ale tak proč to neozvláštnit , že ? :-D

POSIE TINT




I tento tint je spíše tekuto-gelový. Opět krásná barvička,  romantická růžová , určitě bude moc slušet i bledulkám.

Na fotce z leva : posie tint , cha cha tint, bene tint


Máte rádi tekuté tvářenky? Zkoušeli jste tinty i na rty?

4 komentáře:

  1. Najviac ma zaujal korektor, teraz mám tie kalíškové veľmi rada. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  2. Tekuté lícenky ma nikdy nelákali, najradšej mám klasické púdrové. Bene tint miniatúrku som mala i ja, no ako si písala aj ty, na pery mi vôbec tento produkt nevyhovoval, pretože ich strašne vysušoval a mal nepríjemnú chemickú vôňu. Na líčka som ho už potom ani neskúšala a dala som ho mamine.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě také nelákaly, ale po tom, co mi je kamarádka půjčila mě docela nadchly, největší problém u mě? vzpomenout si , že se nemám pudrovat a nejdřív nanést tvářenku a teprve potom zapudrovat :-D

      Vymazat