čtvrtek 7. prosince 2017

ALPHANOVA KIDS || ZÉROPOU SHAMPO OING - ŠAMPON PROTI VŠÍM




Dnešní post bude věnovaný hlavně maminkám a jejich dlouhovlasým holčičkám a  problému , o kterém se nemluví...


Každá maminka chce pro svoje dítko to nejlepší, jenže někdy mi přijde, že naše uspěchaná doba tomu nepřeje.. Tím problémem , o kterém jsem mluvila je veš dětská ( jasně teď se všichni začnem drbat ).Nikdy jsem si nemyslela , že by mě tenhle problém mohl zasáhnout, já jako dítě je neměla a tak mě nenapadlo, že moje malá by je třeba mohla chytit, jenže chyba lávky, chytla, a ne jednou. Kde ? Samozřejmě ve školce, tím nechci obviňovat školku , ta bohužel nemá pravomoc prohlížet dětem hlavy ( divné , co?) ,a tak je to na rodičích a tím se dostáváme k problému číslo dvě. Rodiče nemají nebo nechtějí mít čas na svoje děti. Víte , na odstranění těhle breberek vám postačí hoďka , hoďka a půl , ale chce to důkladně umýt a pak ještě důkladněji vyčesat veškeré hnidy pramínek po pramínku, a kdyby to tak udělaly všechny maminky , problém by se neopakoval, jenže tak se to u nás ve školce neděje, a tak mi nezbývá nic jiného než stále dokola kontrolovat vlásky a každé podrbání trnu hrůzou.

Proto jsem hledala prevenci, první co mě napadlo byl tea tree olej , bohužel bez úspěchu a to měla malá zmaštěnou hlavu a cítit tou specifickou vůní byla na dálku, dalším pokusem byl preventivní sprej Paranit... též bez úspěchu , navíc vlásky vypadaly opravdu mastně, zlatý tea tree.

Pak jsem , projížděla fotky na IG a do oka  mi padl e-shop  NuSpring.cz , kde jsem zahlédla právě tento šampon, hned jsem jim psala do zprávy , zda s ním mají nějaké zkušenosti , a oni , že ne, ale , že by mi ho zaslali k recenzi, což jsem s radostí přijala.
Oni jsou totiž všechny ty šampony a spreje proti tomuhle nemilému návštěvníkovi pěkná chemická směska a tenhle šampon je právě jiný , 99,2 % složení je přírodního původu.
Obsahuje  esenciální oleje z čajovníku, levandule a geránie , výtažek z bavlníku , šťávu z Aloe Vera , bisabolol ... a je extra jemný pro dětskou pokožku , což rozhodně můžu potvrdit, malou vůbec nedráždí, navíc je vhodný pro každodenní použití , to je skvělé. Je bez parabenů, sulfátů , SLS a SLES. Měl by odstraňovat vši a hnidy.

Používá se jako klasický šampon, jen ho necháte 10 minut působit (kolikrát jsem nestíhala a splachovala bez delšího působení ) , ale víte co ? Třikrát hurá , ty zatracené breberky jsme nechytli  a to je ta nejlepší zpráva , jakou jsem tady mohla napsat, radši to teda zaklepu na zuby , protože vši mají strašně dobrou schopnost adaptace, používáme ho tedy jen jako šampon preventivní , a to většinou obden, na živé kousky ho vyzkoušený nemám, a řeknu vám, zaplať pánbůh.

Tenhle šampon samozřejmě mohou používat i maminky , přeci jen, protože mají ve školce vši , asi se spolu nepřestanete objímat, to my bychom se pak neobjímaly vůbec :-D

Nějaká nevýhoda? Nenašla jsem , jen když Tince češu vlásky , pěkně jí elektrizují , ale to je jen nepodstatná maličkost, hlavně , že funguje a nedráždí pokožku hlavy.  Nevoní nijak zázračně, ale to je dáno esenciálními oleji , které jsou pro vši toxické.

Jsem zvědavá jak bude fungovat dál a modlím se , aby fungovat nepřestal , určitě jednou za čas podám na Instagramu report , jak jsme na tom a zda jsme bez vší.

Rozhodně vám přeji, ať vás tento problém nepotká, zároveň je ale důležité o něm mluvit, aby se vědělo jak vším předcházet.

Šampon koupíte zde, jinak na e-schopu NuSpring.cz najdete spoustu přírodní kosmetiky a to ať už pečující či dekorativní , včetně krásných vánočních balíčků.

Alphanova Santé je francouzská značka , specializující se na vývoj a výrobu přírodních a ekologických produktů, a na jejich produkty se můžete mrknout zde.

1 komentář:

  1. The teddy seems so cute!
    Nice post!! Your blog is interesting!!
    I follow you. Mind following back?

    http://asweetwoorld.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat