čtvrtek 30. listopadu 2017

BENEFIT || ROLLER LASH


Řasy , řasy, řasy, také ještě hledáte svojí top řasenku?  Já myslím , že v tom my ženy asi nikdy nepřestaneme, každá z nás chce krásné, husté, dlouhé řasy a málokterá je má a málokteré se chtějí vějíře každé ráno lepit .
No a od toho tu jsou samozřejmě řasenky, jenže najít tu pravou je tak trochu bojovka , a i když vám deset žen řekne , že ta , či ona řasenka jí sedí , na vaše řasy to prostě nemusí být to pravé ořechové.


 
Nezbývá tedy nic jiného než zkoušet , zkoušet a zkoušet.
Mně za poslední dobu rozhodně nejvíce sedla Roller Lash od Benefitu.
Tahle ikonická řasenka má zahnutý , silikonový kartáček, díky  kterému vytvoří perfektní vějíř natočených řas. Ty jsou krásně oddělené ,nikoli slepené .


Avšak není to jen kartáčkem, i  náplň je bezpochyby perfektní, řasy nezatěžuje, tudíž nemají tendenci klesat a řasenka je tak akorát mokrá , že nemusíte půl hodiny čekat než zaschne. Lze krásně vrstvit a to stále bez slepení. Během dne neopadává.
Pokud jsem si neaplikovala oční stíny, trošku se mi obtiskávala ,ale tomu snadno předejdete , pokud si víčka řádně zapudrujete , zvláště pokud máte víčka mastná. Navíc vyrábějí i top coaty  , které rázem vaší oblíbenou řasenku této neduhy zbaví.
Řasenka obsahuje provitamin B5 a aminokyselinu serin, známou pro své revitalizační účinky na řasy .


Na fotkách vidíte miniaturu, kterou určitě doporučuji pořídit jako první , pokud si nejste jistí a nechcete vyhazovat docela dost peněz za řasenku  , u které nevíte zda vám sedne.
Za mě ji ale mohu stoprocentně doporučit .
Koupíte v Sephoře .

2 komentáře: