pátek 21. července 2017

Sypký pudr Dermacol po druhé - odstín NATURAL



O sypkém pudru Dermacol  už jsem vám na blogu psala, ovšem používala jsem světlejší transparentní odstín. Nyní bych vám chtěla představit odstín Natural.


Tento odstín je docela tmavý a sedne vám pouze na opálené pleti. Řekla bych , že nějaký meziodstín by se možná docela hodil :-)

Každopádně , proč jsem si ho koupila. Kamarádka mi ho doporučila s tím, že ho používá bez make-upu, no... moc se mi nechtělo věřit , že by to stačilo , protože má rutina byla , make-up v létě i v zimě a to bez rozdílu. Nepotřebuji toho moc zakrýt, pouze kruhy pod očima (... která matka to nezná, ......že ? ) , ale na to si teď vystačím s korektorem a tímto pudrem na sjednocení pleti . Je to pro mě až neuvěřitelné, nikdy mi pudr nestačil, nikdy mi pleť nesjednotil, k tomu jsem právě používala make-up, ať už tekutý nebo minerální. Pleť po něm však vypadá dobře , je sjednocená , navíc vypadá tak nějak zdravě a světe div se , večer mám stále co odličovat.


Pudřík je velmi jemně namletý, nezanechává šmouhy , jen ho neťupkám jako transparentní verzi , ale štětcem roztírám. V pudru byla přiložená i labutěnka, tu však nepoužívám i když je heboučká , dávám přednost štětcům.

Obsah je stejný jako u transparentní verze a to 13g.
Má pleť není mastná, takže během dne nepotřebuji přepudrovat, maximálně oblast T-zóny, není to však nutnost a přepudruji se jen pokud někam vyrážím. Pleť hezky zmatní , ale přirozeně, což jsem ráda, silnou pudrovou vrstvu opravdu nemusím.


Portál Srovname.cz  vám vybere tu nejlepší cenu sypkého pudru Dermacol .
Jaký pudr používáte vy ?

11 komentářů:

  1. Fíha, takisto som nikdy nepoužívala "len" púder lebo mi nestačil ale asi zmením názor aj ja keď vyskúšam tento.
    www.recenzie-kozmetiky.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě ho zkus, ale je fakt jen na léto, nebo pokud používáš samoopalovák nebo solárko přes zimu, tak i v zimě :-)

      Vymazat
  2. Chci ho vyzkoušet, někdy na něj přijde řada :)

    OdpovědětVymazat
  3. neviem, či je to len vynovený obal, ale fixing invisible powder som od Dermacolu už mala, obsahoval maličký štetček, ktorý bol super a celkovo celý púder som si zamilovala! :).

    KEJMY ♥.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano je to jen nový obal, mají dva odstíny, jeden světlý transparentní a tento natural :-)

      Vymazat
  4. Love your post dear 💕
    If you want check out my blog . I write about fashion,beauty and lifestyle . Maybe we can follow each other and be great blogger friends !

    http://herecomesajla.blogspot.ba/

    OdpovědětVymazat
  5. Vyzerá super, nad púdrom od Dermacolu som rozmýšľala, ale neviem, či to bol práve tento, každopádne mám zmiešanú pleť a stále hľadám púder, ktorý by jej vyhovoval, tak sa možno pozriem aj po tomto :)

    www.frenchstyle.eu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje pleť je spíš sušší , tak nedokážu posoudit , ale není drahý, já ho vždy kupuji v akci okolo 150Kč, tak pokud by Ti nevyhovoval nevyhodíš tolik peněz.

      Vymazat
  6. Na tento počúvam samé chvály :) Musím ho konečne vyskúšať :)

    OdpovědětVymazat