pátek 28. července 2017

Focallure || Tekutá matná rtěnka za 2 dolary !!!




Tekuté matné rtěnky jsou už delší dobu hitovka a i já jsem propadla jejich kouzlu, naposledy mě zaujala značka Focallure. Koupíte je třeba na Ali .  Koupit na Ali dobrou rtěnku je celkem oříšek , já sama jsem tak kupovala asi 3 kousky a shlédla několik recenzí a nikdo nebyl spokojen. Až nyní jsem objevila rtěnku , která by mohla stát za to.



Rtěnka má pěkný obal, určitě se nemusíte stydět ji vytáhnout z kabelky, vypadá podobně jako její dražší kolegyně třeba ze Sephory.

Aplikátor je poměrně přesný a rtěnku mám nanesenou během minutky.

Barvičku jsem vybrala nositelnou  nude do růžova, pokud budete hledat , je to odstín 11.
Rtěnka zcela zasychá a neotírá se , takže velké plus pro rtěnku . Pokud budete rty tisknout hodně k sobě, bude trošku lepit , ale při mluvení to nezaznamenáte.



Rtěnka nijak výrazně nevysušuje a ta výdrž , to je bomba. Tím , že úplně zaschne vám ze rtů nikam neuteče, a vydrží celé odpoledne. Zvládne kafíčko či pití, s jídlem se ztrácí v prostředku rtů, mastné nevydrží co vám mám povídat, ale lze lehce opravit a neudělá vám to žádnou obrovskou krustu.



S odličováním je to nic moc , pokud ji třeba po jídle v restauraci nechcete opravovat , ale nanést novou vrstvu, s odličovacím ubrouskem si docela máknete, jinak s odličovačem s olejovou složkou problém mít nebudete.


Z rtěnky jsem nadšená, za cenu okolo dvou dolarů šlape na paty i dražším značkám .
Co vy? Jaké matné rtěnky jsou vaše oblíbené? Nebo máte radši klasické krémovky?


10 komentářů:

  1. Také jsem tyhle rtěnky zkoušela. Vypadají skvěle, ale strašně mi vadí ta vůně, takže je nemůžu nosit:((

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vůně není nic extra , ale nevadí mi , hlavně po chviličce už ji necítím :-)

      Vymazat
  2. Vypadá vážně skvěle:)

    http://windypinkstyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Tyjo na aliexpressu bych se celkem bála objednávat kosmetiku, ale rtěnka vypadá opravdu skvěle. A ta cena je ještě skvělejší. Asi se kouknu i třeba po jiných barvách, protože vypadá jako některé z dražších, které se prodávají tady u nás :D Díky za tip!

    OdpovědětVymazat
  4. Tak tá farba je dokonalá a o cene ani nehovorím! Veľmi ti pristane :) Značku nepoznám, ale myslím, že v DM som videla podobné farbičky od Essence

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Barvičky určitě podobné mít budou , ale zkoušela jsem od essence dvě a nesedly mi texturou :-)

      Vymazat