pondělí 26. června 2017

Bioderma Hydrabio H2O



Tuto micelárku vám jistě nemusím zdlouhavě představovat, alespoň jednou ji zkusila snad každá bloggerka a i recenze jsou v celku kladné.
Jelikož se jedná o lékárenskou značku, neměla jsem strach z jakéhokoliv podráždění pleti a samozřejmě jsem se nemýlila.


Je opravdu tak dobrá jak se o ní tvrdí?


Rozhodně pleť krásně odlíčí, teď v letních měsících, kdy jsem opálená a má pleť nepotřebuje žádné těžké nánosy make-upu, ale vystačí si  s pudrem a konturami ji dokonce používám jako hlavní produkt při své odličovací rutině.
Nejdřív pleť očistím micelárkou a následně používám tonikum. Ve dnech kdy používám klasický make-up ve formě krému volím mokrou metodu a micelárku používám pouze na odstranění těch největších nečistot.
Zdůrazňuji , že pleť následně čistím tonikem, i když je pleť po micelárce čistá , jsem toho názoru , že tekutina , která rozpouští make-up by měla jít z mého obličeje pryč. Sprchový gel z těla také spláchnu vodou, i když je sebelepší.

Spousta z vás používá tuto micelárku i na oči , já to zkoušela a i když jsem po ní neměla nepříjemný pocit pnutí , stejně radši volím jiný druh odlíčení ať už olej  , či emulzi určenou právě na oči.
Jinak musím pochválit , že voda nevysušuje . Balení je také praktické, 500ml nějaký ten pátek vydrží a dobře vymyšlený uzávěr vám nedovolí ,abyste vody vyplácali více než chcete.
Navíc je mi sympatické , že Bioderma myslela na všechny typy pleti a každé vytvořila vlastní micelární vodu .
Micelárka se dá koupit v téměř každé lékárně nebo zde  . Portál Srovnáme.cz vám vybere tu nejlepší cenu.

19 komentářů:

  1. Ja som si od Biodermi veľmi obľúbila zelenú micelárku na mastnú a zmiešanú pleť a je úžasná :) Mala som už niekoľko balení a stále som bola rovnako spokojná :)

    www.frenchstyle.eu

    OdpovědětVymazat
  2. Od Biodermi som ešte nemala vôbec nič. No určite túto značku chcem vyskúšať. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je skvělá , ještě jsem měla na malou opalovací krém a též byl výborný :-)

      Vymazat
  3. Túto mám veľmi rada, potom ešte Sensibio :)

    OdpovědětVymazat
  4. Bioderma má skvělé micelárky :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Já používám sebium a jsem spokojená :) Taky si myslím, že by na obličeji neměla micelárka zůstávat, buďto se potom ještě umyju gelem, nebo alespoň vodou :)

    OdpovědětVymazat
  6. Biodermu mám moc ráda, ale je poměrně drahá. Místo ní používám micelárku od Garnier a jsem vcelku spokojená. Jinak s tím tonikem souhlasím. Micelárka je fajn, ale je dost poznat, když použiju něco na její odstranění.. Já osobně micelárky používám i na oči, protože je to jeden z mála produktů, po kterých mi oči nepálí, ale vím, že ne každému to sedne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je drahá, ale dá se sehnat v akcích, já ji vyhrála u blogerky Svět podle Kysrkys :-)
      O té garnier jsem slyšela , že je dobrá , ale nezkoušela jsem ji, mě přišla dobrá ještě Mixa :-)V akci se dá sehnat za 150Kč. To už je snesitelná cena :-D

      Vymazat
  7. Od Biodermy jsem ještě nic nezkoušela, ale určitě to chci napravit :)

    OdpovědětVymazat
  8. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlas, aspoň není oční okolí zbytečně vysušené :-)

      Vymazat
  9. Mala som ju tiez a celkom fajn :), ale viac mi vyhovuje predsa len Garnier, alebo Loreal
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Garnier jsem zkoušela jen tu dvoufázovou a byla super , ale i tak na konci balení mi už tolik nevyhovovala, Loreal jsem nezkoušela :-)

      Vymazat
  10. milujem biodermu a mam aj vodičku na odličovanie a čo sa týka na moju problematicku exematicku plet tak aj sprchovy gel ci mlieko na telo velmi som spoko s tou znackou urcite je to kvalitné a velmi dobre :)

    http://teenmumy.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. inak bioderma je drahšia ale moju kožnu poznam a dava mi zlavove kupony na produkty :D

      Vymazat
    2. I mně značka vyhovuje , jinak na ekzém doporučuji Cetaphil, je výborný , hlavně tělové mléko restoraderm a krém na obličej, určitě vyzkoušej.

      Vymazat