neděle 23. dubna 2017

Sephora Lip Stain 06


Rtěnky nosím docela často a ráda, nejradši mám takové ty nositelné nude odstíny trošku do růžova. Hodí se téměř ke každému líčení a na každou příležitost. V mém rtěnkovém spektru najdete drogerkové kousky , přiznám se , že je mi líto dávat 600 za rtěnku.



Co jsem ale velice dlouho obcházela a všichni na to pěli ódy je Sephora Lip Stain .
Byla jsem neskutečně překvapená jak jsem si tuto rtěnku zamilovala.
Odstín 06, je právě taková nositelná barvička , není to teda úplná nude, je tmavší , ale stále bych ji zařadila do chlívku - rtěnka na každý den. Je v ní trošku nude , více růžové a kapku mauve, prostě dokonalá kombinace slušící téměř každému. Řekla bych , že odstín je nejlépe zachycen, na fotce výše.


Aplikátor je velice přesný a rty jdou krásně vykreslit i bez použití konturky. Pigmentace je skvělá , rtěnka výborně kryje, netvoří žádné fleky .Finish je opravdu matný a co mě velmi příjemně překvapilo , nevysušuje a nezvýrazňuje nedokonalosti .
Co velmi oceňuji jako matka malého miminka je, že se neotírá, mohu tak své dítko pusinkovat i s rtěnkou :-) co víc si přát :-D

Výdrž je skvělá , půlku dne se mnou stoprocentně zvládne, lehké jídlo jí nevadí , samozřejmě pokud si dáte něco mastnějšího tak jde barva dolů.
Dalším benefitem je, že po rtech nikam necestuje a nemusím se tak neustále kontrolovat ve zrcátku.
No co vám budu povídat, lepší rtěnku jsem na rtech neměla , pokud bych však měla být trošku hnidopich , tak snad jediná vadička je , že po delší době vytváří takovou tu malou krustičku jakoby uvnitř rtů.

Nic jiného jsem však  nenašla, mohu ji doporučit všema deseti a dávám všechny palce nahoru :-)
Ani cena není nijak hrozná , za tři stovky  je to parádní kousek.
Máte tuto rtěnku? Jaký odstín byste mi doporučili? Jakou nejlepší rtěnku jste měli vy?

8 komentářů:

  1. lip stain som mala v košíku, ale potom som sa spamätala,že mám doma už aj tak teraz dosť rúžov :) toto je pekný odtieň, páči sa mi,že to nie je taká protivná ružová :)

    Na mojom blogu práve prebieha súťaž o Nars Duo lícenku a bronzér, ak by si mala záujem, bola by som rada ak by si sa pozrela:)

    BeautyMuffin

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také radši nosím takovéhle tlumenější růžové, určitě k tobě mrknu :-)

      Vymazat
  2. Po téhle rtěnce toužím už dlouho a myslím, že už to nebude trvat dlouho a já se seberu a půjdu si jí koupit :D

    www.ftcfblog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Krásny odtieň, sedí ti dokonale :) Ja matné rúže neznesiem, preto vyhľadávam rúže s balzamovou konzistenciou, teraz som si veľmi obľúbila rúže od Pupy s kryštálovým efektom, ktoré asi ako jediné rada nosím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od Pupy žádnou rtěnku nemám , jen konturovací paletku, ta je skvělá, tak věřím, že i rtěnky budou super :-)

      Vymazat