pátek 21. dubna 2017

Péče o pleť s tianDe - Hydratační maska a ručně vyráběné mýdlo


Znáte značku tianDe ? já se přiznám, že až doposud jsem o této značce neslyšela , jedná se o společnost , která svou kosmetiku vyrábí podle 5000 let starých, tradičních receptů čínské , tibetské , altajské medicíny s využitím moderních poznatků vědy a technologií.


TianDe nabízí spoustu výrobků pro péči o pleť , tělo , dekorativní kosmetiku, potřeby pro intimní hygienu, které jsou vskutku jemné, dále přípravky na vlasy, pro zdraví či domácnost.

Mě zaujala především jejich skincare a dneska se podíváme na zoubek masce na obličej a ručně vyráběnému mýdlu.




Hydratační krémová maska broskev a saké


Taky máte rádi, když si můžete jen tak sednout na gauč , dát si na obličej nějakou dobrou masku, zavřít  oči a jen tak relaxovat? TianDe má ve svém portfoliu masek opravdu spoustu a je velmi těžké si vybrat, já dostala k recenzi klasickou krémovou masku.

Maska se ukrývá v obalu-pytlíku a produktu je tam spousta - 35g. Záleží kolik masky nanesete, ale myslím , že tak na čtyřikrát by mohla vystačit.
Maska by měla zvlhčovat, vyživovat, vyhlazovat drobné vrásky, rozjasňovat a  dodávat mladistvý vzhled.
Vůni má  broskvovou, nic silného , co by vás obtěžovalo, je to jemné příjemné aroma , asi jako když si přičichnete k broskvovému jogurtu, a taková je i konzistence.

Po nanesení maska příjemně chladí , neštípe , nepálí. Masku nechávám na obličeji 10 minut a poté ji smývám. Na to  používám přírodní mořskou houbu. Tento krok ovšem dělat nemusíte, masku postačí vmasírovat do pleti.Co musím vychválit , je , že po umytí nemám pocit pnutí a potřebu se okamžitě namazat, takže za tohle body nahoru. Pleť je po ní jemná , hebká a není začervenalá, určitě ji mohu doporučit :-)

Přírodní ručně vyráběné mýdlo Fresh Lemon


Poslední dobou jsou tyhle ručně vyráběná mýdla docela v kurzu, a je dávno pryč doba, kdy tuhá mýdla končila v šuplících s prádlem. Dnes je to s mýdly o něčem jiném.
Mýdlo mě okamžitě zaujalo svou vůní ,která mi evokuje citrónový sorbet, mňam, okamžitě jsem  na něj dostala chuť. Vytvoří krásnou pěnu a vysušuje tak středně. Asi jako klasické tekuté mýdlo či sprcháč. Navíc krásně vypadá, myslím, že obal se vážně povedl a bude plnit i funkci dekorace.
Mýdlo má 85g je krásně citrónkově žluté.

Značka tianDe mě velice příjemně překvapila a příště se můžete těšit na recenzi na plátýnkovou masku či peeling na obličej.
Určitě si myslím , že by se o této značce mohlo mluvit více, protože za to opravdu stojí.
Výrobky můžete zakoupit na stránkách  eshoptiande.cz
Moc děkuji tianDe za zaslání produktů a ručně psaný vzkaz, vělmi mě potěšil :-)


6 komentářů:

  1. Ty masky vypadají dobře.. jsem trochu vybíravá co se masek týká, protože nemám ráda slupovací a bahení, ale tohle mě zaujalo. Tíky za doporučení

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě budu zkoušet plátýnkovou tianDe , na tu jsem hodně zvědavá :-)

      Vymazat
  2. Mě se líbí ta broskvová maska, myslím že hydratace je potřeba. Také teď používám mořskou houbu a jsem z ní nadšená. Značku neznám ale určitě se podívám na eshop.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě mrkni :-) souhlasím, že hydratace je potřeba, ještě mám doma plátýnkovou hydratační masku také od tianDe , tak jsem na ni zvědavá :-)

      Vymazat
  3. Po této značce pokukuji už delší dobu a podobné masky si dávám pravidelně na výživu pleti jednou týdně. Asi se po ní taky mrknu, všichni si tuto kosmetiku chválí, tak bude asi dobrá :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano to mohu potvrdit je moc dobrá , zrovna včera večer jsem zase maskovala :-), těším se až vyzkouším i tu plátýnkovou co mám doma od této značky :-).

      Vymazat