středa 26. dubna 2017

Lirene - Hydratační krém pro zklidnění podráždění

I já jsem se přihlásila do testovací výzvy s Lirene, má volba padla na krém pro citlivou a alergickou pleť , a štěstíčko mi přálo :-)
Přiznám se , že patřím mezi lidi , kteří si dost často vybírají krém i podle vzhledu, samozřejmě není to jediný aspekt, ale jsem ráda, když produkt, který doma mám vypadá pěkně, a tenhle se mi líbí.
Krabička mi evokuje lékárenský vzhled, už to ve mně vyvolává určitý pocit jistoty, že krém by mohl stát za to.


Samotná dozička vypadá jako skleněná, ale je plastová, je lehoučká, zároveň však bytelná,alespoň se nerozbije pokud spadne na zem, no řekněte... komu se to nikdy nestalo.
Krému je v balení 50ml, což se mi zdá jako standart.

Krém obsahuje DUO-C vitamin, kyselinu hyaluronovou a allantoin a má SPF 6.


Nejdůležitější je však obsah, po otevření jsem si hned přičichla a ta vůně je nádherná, jemná, nevtíravá. Po nanesení ucítíte velký přísun hydratace, já tedy s krémy moc nešetřím, stačilo by ho i méně, ale mám ráda ,když je má pleť pěkně napapaná, hned jsem si říkala , že tohle vypadá dobře, ihned po nanesení maličkato lepká , ale po chvilce je tvář sametově jemná , vyhlazená,nemastná pocit hydratace stále přertvává, navíc se nedrolí ani při nanesení větší vrsty. Pod make-up sedí perfektně. U některých krémů se mi občas stalo, že právě v kontaktu s make-upem mi nesedly, ale tento mi vyhovuje jak pod klasický make-up , BB cream tak i minerální make-up.

Vybírala jsem záměrně krém pro citlivou pleť se sklonem k alergiím jelikož jsem atopik a ne vše mi sedne. Krém nedráždí , pleť není začervenalá, nepálí, netvoří se mi žádné šupinky ani nová místa výskytu ekzému. Pleť sice nevyléčí – okolo rtů se mi ekzém nezlepšil,ani bych ho příliš nedoporučovala na něj dávat, není k tomu určený a maličkato pálil, ale jako prevence funguje výborně.
S krémem jsem tedy velmi spokojená, a mohu ho jen doporučit.

10 komentářů:

  1. Tak to je super, že Ti sadol :-) Ja som sa do tejto výzvy tiež prihlásila a vybrali ma :-) Skúšala som ale krém na suchú pleť :-)

    Suesanqa

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem ráda, že jsi spokojená, já od Lirene nic nevlastním, ale třeba se to v budoucnu změní :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stojí za to ho zkusit ,navíc je za pár kaček, tuším okolo 150Kč. :-)

      Vymazat
  3. Skvelé, že ti krémik tak perfektne sadol :) Ja som od Lirene doposiaľ nič neskúšala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také je to můj první úlovek Lirene a přemýšlím co bych ještě zkusila :-)

      Vymazat
  4. Taky mám akorát ten na mastnou pleť myslím a je super :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super :-) jsem ráda , že jsou na tuhle kosmetiku kladné ohlasy:-)

      Vymazat
  5. Tento krémík mám také doma a je fajn, ta konzistence byla jako našlehaný bílek do dortů :-) a vůně také nebyla nijak vtíravá. Je to takový drogeriový průměr a nešlápne se s ním vedle :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo jo, kosmetika Lirene překvapila , tak dobrý výsledek jsem nečekala :-)

      Vymazat