pátek 17. března 2017

MISSHA M Perfect Cover BB Cream SPF42/PA+++ 50ml


Opět se na mě usmálo štěstíčko a na facebookové stránce Venilafi jsem vyhrála BB Cream Missha.
Už dlouho jsem plánovala nějaké to asijské BB vyzkoušet, jsou všude chválené a prý úplně jiné než BB, která najdeme v našich drogeriích.



BB Cream Missha nejen , že by měl na pleti vytvořit krásný finish , ale měl by také o pleť pečovat a to díky extraktu z rozmarýnu , oleji ze semen růže a jojoby, makadamovému oleji, extraktům vodních řas a kaviáru, kolagenu, kyseliny hyaluroanové , extraktu z heřmánku,  arbutinu a adenozinu.
Navíc má krém SPF 42 , takže na obličej už nepotřebujete opalovací krém.

A jaké tedy BB-čko je?
Krém přišel zabalen v krabičce, na které krom asijských znaků , byl také český popis, paráda :-)
Samotné BB pak bylo v tubičce s praktickou pumpičkou . To mi přijde jako docela zajímavý nápad, u nás jsem viděla  pumpičky jen na skleněných lahvičkách. Obsah balení je 50 ml, takže by mělo nějakou tu chvilku vydržet.

Dost mě zajímalo jak bude krém na pleti vypadat, jestli bude jen sjednocovat, nebo i něco zakryje, jestli bude mít správnou barvu atd. 
Takže , jednou jsem si "pumpla" a krém poprvé rozetřela štětcem , podruhé jsem zkusila houbičku, přiznám se , že nerada používám prsty...

Moc pěkně kryje, řekla bych , že tak středně, asi jako naše klasické make-upy, kruhy pod očima s ním nezakryjete, ale udělá moc pěkný finish, do vrásek a pórů nezalézá, suchá místa nezvýrazňuje, perfektně sjednotí. Se štětcem jsem dosáhla vyššího krytí, s houbičkou pak větší přirozenosti, na pleti není tolik vidět, dá se navrstvit, ale zase spotřebujete více produktu, efekt je však hezčí .Barva - té jsem se trošku bála , protože odstín jsem si nevybírala - mi sedl opravdu perfektně, mimochodem mám odstín číslo 21. Je to světloučký odstín s šedým nádechem, určitě vhodný pro světlejší pleť, ale zvládne i jemný nádech opálení (u mne tedy za pomoci samoopalováku ).


 Jen je třeba krém zapudrovat. Já pudrovala transparentním sypkým pudrem, další krytí už není potřeba.
Pečlivě jsem celý den kontrolovala výdrž a krém se mi z obličeje vůbec neztrácel, pleť stále vypadala perfektně, podotýkám, že mám spíše sušší pleť a netuším jak bude fungovat a držet na pleti mastné.¨
Večer jsem toho měla ještě hromadu na odličování.

Co se týče té péče..... nic jsem nezpozorovala , a kdybych si to nepřečetla , ani bych to od dekorativní kosmetiky neočekávala, prostě normální make-up.
Nicméně z BB Creamu jsem opravdu nadšená, je to opravdu něco jiného , než se prodává zde. Korejská kosmetika opravdu nezklamala a mohu ji vřele doporučit.

9 komentářů:

  1. to balení s pumpičkou je super! :) Na léto se po něm určitě podívám:)

    https://beautybookbyhana.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mrkni :-) Je super, jen na léto budeš asi potřebovat jiný odstín, lehké opálení zvládne, ale se silnějším už by to nebylo ono.

      Vymazat
  2. Nikdy jsem nic od Misshy neměla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já také ne, tohle je má první věc od Misshy , ale určitě ještě na další věci mrknu.

      Vymazat
  3. Vypadá to zajímavě, hezký článek :)

    www.ftcfblog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Moc mě zaujalo to balení s pumpičkou! :D To jsem ještě nikdy neviděla! Je pravda, že Korejská značka je opravdu například oproti Essence o něco kvalitnější. Holt ty Korejci mají šikovné ruce no. :D ♥
    Krásný článek! :) ♥
    S láskou
    ♥JORIES♥

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kvalitou je určitě někde jinde, přeci jen Essence je hodně levná značka, ale také má nějaké skvělé věci a mám ji ráda :-)

      Vymazat
  5. Já vím, že jejich BB si lidé moc chválí, já jsem zatím vyzkoušela od Skin 79 a spokojenost ♥

    OdpovědětVymazat