pondělí 13. března 2017

Fenjal tělové mléko a sprchový gel



Tělová mléka spotřebovávám jako na běžícím páse a dalším oblíbencem se stalo tělové mléko značky Fenjal. Fenjal je Švýcarská značka, vyrábí tělovou kosmetiku a soustředí se na kvalitu a vůni svých produktů.


Fenjal má několik produktových řad , já mám řadu Vitality.
Mléko by mělo pokožku zpevnit , dodat jí pocit vitality a štěstí. Obsahuje olej z jader hroznů a účinné vitamíny B5 , C  a E.
No.... Já jsem si teda zpevnění nevšimla, ale jinak je mléko výborné, krásně hydratuje pokožku celého těla , navíc ji nezanechává mastnou, jen krásně jemnou a hebkou. Navíc tak krásně voní, vůbec nevím, jak tu vůni popsat , není to žádná ovocná či květinová vůně , spíše taková čistá, opravdu nevím k čemu bych ji přirovnala.

Jedinou nevýhodu bych viděla v balení, 200 ml je pro mě málo, ale někomu samozřejmě může vyhovovat více než velká balení, a pak hlavně absence pumpičky, balení je klasicky plastové , ale docela tvrdé a mléko se  z něj  špatně doluje, pokud už balení není plné.

K mléku si můžete pořídit i sprchový gel ve stejné vůni, to je skvělé , vůni gelu pak jen zvýrazníte mlékem. Sprcháč je klasický , k němu mohu říct hlavně to, že nevysušuje, krásně pění a opět nádherně voní.
Rozhodně ho řadím, mezi ty "lepší" sprcháče.


Znáte značku Fenjal, zkoušeli jste nějaké jejich výrobky?

16 komentářů:

  1. Značku Fenjal už jsem párkrát v drogerii zahlédla, ale nikdy jsem si je nekoupila. Já teď přes zimu mazání trochu šidím, ale v létě je hydratace nezbytná. Raději mám ale tělová másla nebo krémy, protože jsou hutnější, tekutá tělová mléka už skoro nepoužívám :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to mám jak kdy, někdy mám radši mléka, jindy másla. Já dostala Fenjal jako dárek a měla jsem tuto kosmetiku poprvé :-)

      Vymazat
  2. Já mám raději másla, ale zase tolik toho nepoužívám, takže 200ml by mi vystačilo na celý rok :D ale ta pumpička je mrzutá...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se mažu pravidelně každý den, mám sklony k ekzému. :)

      Vymazat
  3. Od Fenjal som mala sprchový gél a bol ok, len mi nesadla vôňa, sprcháč som totiž dostala. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se vůně líbí, konkrétně tedy tahle řada Vitality , jinou jsem nezkoušela :-)

      Vymazat
  4. Neznám tuto značku, ale vypadá dobře a líbí se mi obaly. :)

    OdpovědětVymazat
  5. já tuto značku neznám a upřímně mě teda ani moc neokouzlila :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obal opravdu nevypadá nijak suprově, ale obsah je fajn, navíc ta absence pupmpičky.... je to škoda :-)Kdyby měla kosmetika jiné obaly, myslím, že by měla více úspěchu :-)

      Vymazat
  6. Znám, ale ještě jsem od nich neměla. Je fajn, že i hydratuje, protože to se moc často nestává :)

    Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ano, většinou mě po sprše pokožka docela pne než se namažu mlékem , u tohohle sprcháče ne :-)

      Vymazat
  7. Tuto značku neznám, ale vypadá dobře. Sama jsem dlouho byla odpůrcem tělových mlék a opravdu jsem je nesnášela, ale poslední dobou je občas použiju a krásně pak voním! ♥

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat