sobota 25. března 2017

Balzám na rty s arganovým olejem Ryor


Svůj svatý grál mezi balzámy na rty jsem našla , je to Blistex Med Plus, ale jelikož se jedná o kalíškovou verzi, tak trůní na poličce v koupelně a používám ho pouze doma ,když si mohu umýt ruce.
Hledala jsem tedy něco do kabelky . Klasické jelení loje moc nemusím, nelíbí se mi ani obal a ač sice rty docela chrání, žádný zázrak to pro mě není , prostě neurazí ani nenadchne. Navíc mi na rtech dělají takový ten bílý povlak … což opravdu nemusím.
Do oka mi padl balzám na rty s Arganovým olejem od značky Ryor. Od Ryoru už jsem nějaké věci měla a byla jsem spokojená, hlavně tedy přímo s Arganovým olejem, tak proč nezkusit jejich balzám?


Balzám koupíte v moc pěkné papírové krabičce . Uvnitř je bílá tubička o obsahu 15ml, paráda , docela velké balení , to se mi líbí.

Balzám obsahuje arganový, avokádový a jojobový olej a přírodní rostlinnou vazelínu.
Měl by vonět po grepu a rybízu... nevím , já cítím klasickou ryoráckou vůni, voněl tak i můj krém na ruce a co si pamatuji ze školy ,kde jsme Ryor používali, ( jsem původně kosmetička) tak voněla spousta jejich produktů. Takže ve mně vlastně evokuje návrat do mládí :-D

Aplikátor je docela praktický , vůbec mi nevadí, že to není taková ta klasická tyčinka. Po prvním nanesení, ale mé nadšení končí... Balzám , ač na fotce má konzistenci takovou hutnější , ve chvíli kdy se dotkne rtů , rozteče se jako klasický olej , a tak vám to i na rtech připadá, no rozhodně se nevyhnete tomu, abyste ho ochutnaly a není to tedy nic příjemného , nepříjemná nahořklá chuť...
Ale všechno tohle bych překousla , kdybych s ním měla rty jako v bavlnce , ale to se bohužel nekoná , rty musím každých 15 minut přetírat znovu a znovu a přijde mi , že jsou vysušenější a vysušenější....


Tohle se prostě nepovedlo, neříkám , že mi sedne každý balzám , to ne, ale většinou to na nějaké lehké přetření stačí a to i pomáda za 15 korun ( takový ten malý bílý špalíček například , prodává se všude, myslím , že je to Astrid ) mi udělá větší službu.
Navíc nebyl zrovna levný , stál mě okolo 80 Kč a to už jsem si mohla koupit třeba právě Blistex.
Mrzí mě , že jsem zrovna českou značku takhle zkritizovala , a ani se mi nechce téměř plné balení vyhazovat, tak asi poputuje k mamce , třeba ji sedne lépe.

Máte s tímto balzámem zkušenost? Sedl vám? Jaké balzámky máte rádi?

16 komentářů:

  1. Zkusenosti s nim nemam ale parkat jsem kolem nej v drorgerce prosla a premyslim o nem. Ja pouzivam vetsinu labello a ted bych chtela zkusit blistex lidi ho hodně chvali :)

    OdpovědětVymazat
  2. Myslím, že ho předtím chválila Petralovelyhair, zaujal mě, škoda, že přestupuji na přírodní kosmetiku

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chválila, i kvůli tomu jsem si ho koupila, ale vážně nic moc :-(

      Vymazat
  3. Balzám vyzerá super :) Veľmi sa mi páči ten aplikátor

    www.frenchstyle.eu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aplikátor je fajn ,ale bohužel samotný balzám mi nevyhovuje :-(

      Vymazat
  4. Vypadá to dobře, asi vyzkouším :)

    www.ftcfblog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klidně zkus , ale mě vážně moc nevyhovoval, lepší je Blistex.

      Vymazat
  5. Odpovědi
    1. Tak to jsme dvě, obzvlášť v té kalíškové verzi.

      Vymazat
  6. Také nemám ráda klasické bílé a tuhé jelení loje. Nejraději mám přírodní balzámky od Crazy Rumors nebo Soaphorie, jsou jemné a rty pěkně hydratují :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  7. To jsem nečekala takový propadák, naopak jsem si myslela, že když obsahuje tolik olejů tak bude hydratovat o sto šest! :/

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat