pondělí 27. února 2017

Pomáda na obočí - fake Anastasia Beverly Hills ?


I já jsem podlehla trendu pěkně upraveného obočí a neustále koukám , který produkt by byl pro mě ten nej. Jestli tužka , stín nebo pomáda... Dříve jsem si třeba obočí barvila.
Naposledy mě zaujaly pomády na obočí a neustále jsem přemýšlela jakou si objednat a protože víte, že miluji nákupy na Ali, nemohla jsem si pomoct, a když jsem tam viděla pomádu na obočí za 2 dolary tak jsem neodolala , i za cenu , že mi třeba přijde nepoužitelná věc :-D,   protože co jsou dneska 2 dolary?




Asi největší obavy jsem měla  z výběru odstínů, ale to mám kolikrát i na českých e-shopech. A jak tedy nákup dopadl?

Pomáda přišla v papírové krabičce a jaké bylo překvapení , když  mi přišel fake Anastasia Beverly Hills :-D  Pomád bylo na stránce, když jsem vybírala hodně, a tak už ani nevím jestli měl i úvodní obrázek vyobrazeno , že jde právě o Anastasii. Já vybírám většinou podle ceny, i když jsem měla většinou dobrou zkušenost, neobjednávám nikdy nic drahého.
No každopádně , když jsem krabičku otevřela , mrkl na mě hezký, bytelný , poměrně těžký skleněný kalíšek ala gelové linky.


Odstín vypadal docela dobře , po prvním nanesení jsem zjistila , že bych snesla světlejší  a studenější odstín, má volba padla na Dark Brown, mé obočí je totiž samo o sobě dost tmavé , ale použít se rozhodně dá, a já si pomádu v poslední době hodně oblíbila a přiznám se , že nepoužívám téměř nic jiného.
Pomáda má 4 g a zdá se mi  nespotřebovatelná, jelikož vůbec neubývá .
Aplikace je jednoduchá a celkový finish se mi dost líbí .

Dost jsem se bála výdrže, ale neskutečně mě překvapila, obočí drží celý den jako přikované a nevadí ani každodenní nošení čepice, z čehož jsem teď v zimě měla docela strach.
Uvidíme jak dlouho vydrží než vyschne, to teď bohužel neposoudím, přemýšlím však , že objednám ještě jednu pomádu, tentokrát trošku světlejší.



Jak to máte s nákupy na  Ali vy? Kupujete napodobeniny? Já bych teda byla radši , kdyby tam logo vyobrazené nebylo , ale žíly mi to netrhá :-D


14 komentářů:

  1. Já na Ali nenakupuju a napodobeniny.. třeba mám ráda značku Make-up Revolution, která napodobuje paletky, ale tohle mi zrovna nevadí, stíny jsou fajn a tisíce se mi za paletky momentálně dávat moc nechce :) Jako za 2 dolary vypadá produkt hezky, byla by fajn i foto obočí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fotky jsem doplnila, ať je vidět pomáda v reálu :-) MRL mám také ráda :-)

      Vymazat
  2. Anastasiu by som teda chcela aj ja vyskúšať, ale nie v gélovej konzistencii, skôr tú anastasia brow wiz alebo ako sa to volá..ceruza.. no ale gélové mám veľmi rada, ja tiež eustále hľadám nové veci na obočko, lebo skoro žiadne nemám, je svetlé a nepravidelne rastie odjakziva, takže si ho vždy trpezlivo vykreslujem 15-20 min :D hahah

    Sledujem :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si zase obočí kdysi špatně vytrhala , tak musím dobarvovat :-) :-) :-)

      Vymazat
  3. Výsledek vypadá krásně. Já mám ale raději klasické pudrové, u těch není moc co pokazit :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když hodně pospíchám , taky radši volím stín a orámuji trochu tužkou, pokud je ořezaná :-D

      Vymazat
  4. Na Aliexpresse som si ešte žiadnu kozmetiku neobjednávala, najradšej z tade objednávam iba také malé somarinky, samozrejme tiež lacné :D napríklad obal na mobil, alebo gumičky a podobne :D Beauty Poradca

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano obaly na mobil tam mají skvělé. Dobrou zkušenost mám i s náušnicemi

      Vymazat
    2. Ja žial s náušnicami vôbec nemám dobrú skúsenosť :( jedna prišla celá pokazená :/ cestou sa z nej niečo odtrhlo a vôbec nedržala v uchu :/

      Vymazat
  5. :D Prostě Ali. Dalo se něco takového čekat! Jinak bych moc chtěla pravou Anastasii. To si budu muset ale počkat. :D Moc ti to sluší!!! ♥♥♥

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prý jsou skvělé třeba i pomády od Freedom nebo Milani :-) a jsou dostupnější

      Vymazat
    2. Dobře. Mrknu se. Děkuju moc!!! ♥♥♥

      Vymazat
  6. Já ji mám taky, v medium brown, v kalíšku vypadá světle ale sedne mi úplně přesně, a je úplně boží :)

    Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A bude na blogu? mrkla bych , přemýšlím právě , že objednám ještě jednu pomádu světlejší :-)

      Vymazat