čtvrtek 9. února 2017

Arganový olej Ryor


V poslední době jsem si velice oblíbila Arganový olej, už jsem vám o něm na blogu psala , ale Arganový olej od značky Sagrada Natura jsem už spotřebovala a tak jsem se poohlížela po dalším, trošku cenově dostupnějším, na trhu je jich celkem dost , tak proč nezkusit něco nového.
O Arganovém oleji jako takovém už jsem psala zde. Tak ať se neopakuji , půjdu rovnou k věci.



Arganový olej od značky Ryor

Olejíček koupíte ve skleněné lahvičce o obsahu 100ml. Lahvička je moc pěkná a vypadá poměrně luxusně, více by mi však vyhovovalo, kdyby místo klasického šroubovacího plastového víčka byla třeba pipeta nebo pumpička, dávkování by bylo určitě pohodlnější. Zvláště ze začátku jsem si produktu totiž nalila mnohem více než jsem chtěla.

Oleje stačí nanést opravdu velmi málo, pokud ho používáte jako já , pouze na obličej , krk a dekolt asi vám vydrží věky :-) Ale má samozřejmě i jiné využití, a to buď do vlasů nebo na celé tělo.
Používám ho na navlhčenou pleť , aby se lépe vstřebal, dokonce pak nezanechává tolik mastný film.
Arganový olej je skvělý v tom , že pleť nedráždí a je vhodný jak pro atopiky, tak i pro ty z vás, co trpíte na akné, neucpává póry. Je skvělý proti vráskám , pleť je po něm hydratovaná , vyživená a nikde mě netrápí suchá místa. Musím uznat , že momentálně jsem se stavem své pleti velice spokojená, což jsem na podzim říct nemohla, není to tedy jen zásluha Arganového oleje, ale dost významně k tomu pomohl.

  • Olej je 100% a navíc v BIO kvalitě
  • Čistota Arganového oleje byla potvrzena Vysokou školou chemicko-technologickou v Praze, kde byl Arganový olej analyzován pomocí plynové chromatografie.
  • Malý tip, Arganový olej můžete přimíchat do svého oblíbeného krému či masky :-)
Navíc Ryor je česká značka a ty já vždy ráda podpořím a i cena je příznivá, seženete ho okolo 400Kč.

Používáte Arganový olej? Máte ho rádi, já už koukala, kde bych pořídila další až tento dopotřebuji :-)
Jaké další oleje používáte?

10 komentářů:

  1. Pěkný přístup, že podporuješ české značky. Já to mám podobně :-) já doma používám na pleť arganový olej Sagrada Natura, další značky jsem nezkoušela a překvapilo mne, že i Ryor ho má v nabídce. Je vidět, že jsem značku už dlouho neprozkoumala :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ryor ho má v nabídce už dlouho , má celou Arganovou řadu :-)

      Vymazat
  2. Ahoj. Úplně se mi při přečtení značky vybavila vzpomínka, jak jsem jako náctiletá v prodejně Ryor kupovala poprvé v životě kosmetiku mamince ;) tak dlouho jsem o Ryor nezavadila. Ostuda.
    Určitě ale děkuji za tip a hezkou recenzi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda , že jsem Ti připomněla hezké chvíle :-)

      Vymazat
  3. Po arganovém oleji se sháním už věčnost, ale nikdy se mi za něj nechtěly utrácet takové částky. :( Jsem moc ráda, že jsi napsala tento článek. Opravdu mi pomohl! :D ♥

    https://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Už delší dobu chci něco od Ryor zkusit. No tímto by šlo docela dost dobře začít. :) Arganový olej je určitě super, už jsem o něm hodně četla. :)

    Days of Daysy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Arganový olej je super, já mám v plánu ještě zkusit jejich gel na celulitidu :-)

      Vymazat