pondělí 2. ledna 2017

Trend It Up Ultra Matte odstín 430



Ani já jsem neodolala novému stojanu v DM značky Trend It Up. Dlouho jsem okolo něj jen chodila a přemýšlela , co si vlastně pořídit, a co jiného mohlo vyhrát než rtěnky?


Obal rtěnky je bytelný a vůbec nevypadá lacině, rozhodně neodpovídá ceně, když si vezmu , že rtěnka stojí jen 65 Kč, tak mám doma nádherný kousek , který se nestydím vytáhnout z kabelky.
Vybrala jsem si odstín 430, zdál se mi takový narůžovělý, myslela jsem , že bude trošku více Nude, ale je spíš do Mauve odstínů, především teď na mé světlé pleti v zimě je rtěnka poměrně výrazná, což mě teda samozřejmě nevadí :-D



U rtěnky za tak malý peníz jsem toho moc nečekala, ale dost mě překvapila. Není teda ultra matná jak píší na obalu, zdá se mi spíše sametově matná. Další plus je pigmentace, je vážně super, rtěnku nemusím přehnaně vrstvit, abych docílila nějakého efektu. Na rtech je komfortní, nevysušuje, nezalézá do vrásek a nezvýrazňuje nedokonalosti, samozřejmě je lepší dát rty do formy, než vůbec nějakou rtěnku použiju, ale tahle je vážně fajn.


Nejvíc mě asi překvapila výdrž, rtěnka se nevytrácí , perfektně drží a dala se mnou i kafčo a oběd, to je fajn, co říkáte ?



Určitě to není má poslední rtěnka od Trend It Up, a už rovnou říkám , že příště bude recenze na červenou :-D
Co by jste mi doporučili vy od této značky ?

10 komentářů:

  1. Značku Trend It Up som ešte neskúšala, ani som nevedela, že majú stojan v DMke. Určite sa po značke poobzerám a možno aj čosi vyskúšam, predsalen rúž vyzerá byť perfektne pigmentovaný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty matné jsou pigmentované skvěle , mám i červenou a je super, s tím zbytkem zatím zkušenost nemám :-)

      Vymazat
  2. Trend it up mě zatím nechává zcela chladnou, ne že bych nevěřila, že nemají dobré produkty, ale objevilo se to na tolika blozích a kanálech, že mě přešla chuť :)) Časem ale něco určitě zkusím, rtěnka ti moc sluší!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, no je pravda, že je okolo značky velký boom a i to může dost lidí odradit.

      Vymazat
  3. Je veľká škoda, že u nás na SR značka nie je. Už mám pár vyhliadnutých produktov, ktoré by som hneď brala. :)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě také lákají další produkty této značky , určitě k vám brzy dorazí :-)

      Vymazat
  4. Odpovědi
    1. Také se mi moc líbí, celkově v celé té matné kolekci jsou pěkné barvy. :-)

      Vymazat