středa 18. ledna 2017

Plátýnková maska Balea


Momentálně jsou plátýnkové masky velkým hitem a ani já jsem neodolala a musela jsem je zkusit. Z počátku jsem nevěděla jakou , váhala jsem mezi touto a tou od Garnier, ale po zhlédnutí videa myslím , že od  Beauty by Katty , která tuto doporučuje, vyhrála.



Balea Vital pleťová maska
Maska je určená pro zralou pleť , ale myslím, že tohle řešit nemusíte, mě kolikrát věci pro zralou pleť vyhovují mnohem více :-D , obsahuje kyselinu hyaluronovou, která pleť hydratuje a měla by snižovat hloubkové vrásky (no..... těch vás asi nic nezbaví :-D) . Dále obsahuje můj oblíbený Arganový olej a Provitamin B5.

Co mě opravdu příjemně překvapilo je, že masku opravdu vyrábí v Jižní Koreji, to bych u tak levné značky jakou Balea bezesporu je , nečekala .
Maska se nanáší na vyčištěnou pleť , aplikace je opravdu jednoduchá, vyndáte z obalu a dáte na obličej, je opravdu hodně napuštěná , ale nikde nic nestéká . Měla by se nechat působit 10 minut, ale já ji teda nechala déle a jelikož mi na plátýnku zbylo spoustu produktu, ještě jsem ji nechala působit na krku a zbytek otřela do dekoltu.
Nemohu si vynachválit, že masku nemusíte z obličeje nijak smývat, což mě dost často vysušuje a radši mám tyto bezoplachové.

A jaký jsem tedy měla z masky pocit?
Jedním slovem perfektní ! Pleť je napumpovaná , hydratovaná , krásně jemná, nikde nic nepálí, nedráždí, nikde nejsem začervenalá, a žádná alergická reakce se také nekonala.
Maska mě nadchla a to bez debat , navíc stála asi 29 Kč , určitě si koupím další a na vyzkoušenou jsem si vzala i plátýnkovou masku , tentokrát z jiné řady, tak jsem na ni velice zvědavá, jestli i ta bude dobrá.
Máte zkušenosti s plátýnkovými maskami ? a jakou byste mi doporučili?

8 komentářů:

  1. Balea je skvělá, hodně lidí si chválí právě jejich masky - a hlavně na vlasy, už ji musím taky konečně zkusit.

    Prolhaná Mrcha

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to mám jak kdy, maska super, sprcháče mám taky ráda , ale třeba odličovák na oči mi absolutně nesedl, masky na vlasy jsem ještě nezkoušela :-)

      Vymazat
  2. Nikdy jsem takovou neměla teda, zatím jsem spíš měla gelové masky, které mi vyhovují. Pravda je, že se mi vždy líbily fotky holek, co takové masky zkoušely :D Balea má docela dobré masky, pár jsem jich už měla a z tou Jižní Koreou mě to teda překvapilo, se nezdají :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já měla takovou masku také poprvé , ale hned jsem si tento typ masek oblíbila, a nechce se mi vracet ke klasickým :-D

      Vymazat
  3. Tieto masky su asi jediné ktoré možem od balei používať a su fakt super !!! :)

    Tammybeaty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jinou Baleu zatím nezkoušela , ale mám doma ještě plátýnkovou modrou hydratační, tak jsem na ni zvědavá.

      Vymazat
  4. Pěkný článek :) maska vypadá hodně zajímavě, já doma jednu takovou ze Sephory, ale ještě jsem ji nevyzkoušela :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, ta ze Sephory bude také určitě báječná :-)

      Vymazat