pondělí 30. ledna 2017

Kolik produků spotřebuji za jeden den?

Tento formát, už jsem viděla jako videa i jako články a dost mě zaujal, a tak jsem se ho rozhodla také napsat, přijde mi dost zajímavé, že člověk přijde na to, kolik toho spotřebuje a z výsledku je asi dost překvapený :-D


Samozřejmě začínám čištěním pleti.
Momentálně na celý obličej včetně očí používám můj oblíbený  Cetaphil odličovací mléko ( recenze zde ).
Odličovací tamponky kupuji v DM Ebelin, protože lepší jsem ještě nenašla.
Pokračuji sérem od Vichy - LIFTACTIV serum 10 (recenze v internetovém magazínu fashionising.cz zde) a následně nanáším krém na oční okolí, momentálně od značky Cien z Lidlu  ( recenze zde) . Dále používám samozřejmě krém na obličej - hydratační od Cetaphil, který je skvělý a navíc za pár korun, myslím, že bude sedět jak sušší tak i mastnější pleti, protože nezanechává pleť mastnou (recenze zde). Večer většinou místo krému používám úžasný Arganový olej ( recenze zde).
Tak to máme zatím 6 produktů.

Jako doplňkovou péči používám masku , ale není to každodenním pravidlem a pokud mám silně nalíčené oči, sáhnu po kokosovém oleji. Takže tady +2 produkty , které ale započítám zvlášť.

Během celého dne si rty hýčkám balzámkem na rty od Blistex a ruce natírám krémem Dermacol , Niveou , či Manufakturou, střídám to.
Jsme na 8 produktech.

Líčení je kapitola sama o sobě.
Make-up momentálně vítězí Annabelle Minerals (recenze zde), korektor Catrice Liquid Camouflage, pudr Dermacol fixing powder (recenze zde) , konturuji především paletkou od Pupy ze které používám i rozjasňovač, tvářenka to u mě vyhrává přes zimu Dermacol.
Pokud se přesunu k obočí, kde obvykle pokračuji, tak mám ještě špalíček tužky na obočí Lancome v odstínu chatain a oční stín Freedom.
Na oči většinou používám paletku Makeup Revolution London - Hard Day, oční linky Dermacol a řasenku Miss Sporty.
Na rty pak většinou konturku a rtěnku, za všechny například konturka Essence a rtěnka Trend It Up (recenze zde)
Jsme na 20 produktech.

Koupelová péče pro mě znamená sprchový gel , momentálně nejčastěji Dove, pěna do koupele, většinou Cien ( ano koupu se téměř každý den :-D sprchu mám radši v létě ) , šampon - právě teď skvělý od Manufaktury, dlouho jsem lepší neměla (recenze zde) a buď kondicionér Cien nebo masku Kallos.
To je 24 produktů.

Po koupely nesmí chybět tělové mléko , dost často je střídám, ale teď vede Cethapil Restoraderm, snad nejlepší tělové mléko jaké jsem měla (recenze v internetovém magazínu fashionising.cz zde)
a na těhotenský pupek Bi-oil.
26 produktů.

Samozřejmě každý den používám deodorant , nyní Fenjal (recenze zde), lak na vlasy a zubní pastu
29produktů .

Jednou za čas sundám starou kůži tělovým peelingem Dermacol (recenze zde)
Takže můj součet činí 29 produktů +3 doplňkové , které tedy nepoužívám každý den, samozřejmě občas je toho méně a jindy zase více, tohle je takový můj  průměr.
A jak to máte s kosmetikou vy? kolik toho za den spotřebujete?

15 komentářů:

  1. To je dobrej nápad :) Já jsem si kdysy říkala, kolik jen použiju produktů, když se líčím a přitom se nějak výrazně nelíčím :D A když připočítám sprchu, čištěná zubů, péče o pleť, vlasy...No, taky by to bylo slušný číslo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To rozhodně, sama jsem byla překvapená, a to myslím, že zas až tolik toho nepoužívám :-D

      Vymazat
  2. Super nápad na článek. Je pravda, že člověk si to jinak neuvědomí. Schválně na to budu příště myslet. Docela se bojím co všechno k životu vlastně potřebuji. :D ♥

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. dobrý nápad takto to spočítať, asi to aj ja skúsim, aké číslo mi výjde :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  4. To je super článek. Až s hrůzou zjišťuji, kolik toho na sebe také denně naplácám a někdy je to až zbytečné :-) ale asi horší článek by byl, kolik toho člověk za den dokáže sníst a vypít :-D
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to určitě, hlavně teď přes zimu,když se člověk tolik nehlídá :-D

      Vymazat
  5. Tak to máš dosť produktov, ale keď sa zamyslím, tak by som to mala podobne :D ráno používam len 3 produkty, a večer 6 produktov :D

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju súťaž, ktorá je na blogu GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  6. Kdysi jsem psala podobný článek a byla jsem na 42 produktech. Teď na mateřské to bude minimálně o půlku míň �� http://www.alenis.cz/tag-co-na-sebe-napatlam-za-1-den/

    OdpovědětVymazat
  7. Ja síce nepoužívam veľa výrobkov, ale myslím, že by to bolo rovnaké číslo ako to tvoje :D
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat