pondělí 19. prosince 2016

Tipy na dárky pro děti nejen na Vánoce

Sháníte ještě nějaké dárky pro své ratolesti ? Jestli ano tak tu mám pro vás několik rychlých tipů, co se dá ještě pořídit v hračkárně.





Školička kreslení
Jedná se o soubor 4  malých knížek, které vaše dítko naučí kreslit velmi zábavnou formou. Do knížky se maluje černým stíratelným fixem, takže dítko si namaluje obrázek a rázem si ho může víčkem fixu , kde je taková "štětka" vymazat. Maluje se ve třech krocích  a nebojte zvládnou to i malé děti , protože v podstatě obkreslují.


Dobble
Společenská hra nejen pro děti :-D Ano hráli jsme ji i s manželem :-D
Prodávají několik verzí, na této pro malé děti jsou zobrazeny zvířátka , jedna kartička je uprostřed, další máte vy a dítko a soutěžíte kdo najde stejné zvířátko na své kartičce a na té mezi vámi rychleji.
Super hra pro trénování postřehu, navíc se  u ní velice pobavíte.


První barvy
Další super hra pro dlouhá zimní odpoledne. Na každé kartičce jsou 3 obrázky, každé jiné barvy, dítě si zapamatuje jakou má která věc barvičku , otočí kartičku , kde jsou ty samé obrázky , ale v bílé barvě a snaží si vzpomenout jakou barvu dané věci měli.
Skvělá hra pro rozvoj paměti.

Seva
Máte rádi stavebnice? my tedy rozhodně ano!
Dítě to zabaví na dlouho dobu a ne jen vaše dítě, myslím, že tuto stavebnici si bude každý pamatovat ze školky, protože je na trhu už velice dlouho a baví jak malé tak i starší dětičky,  v krabici jsou i návody jak co postavit, ale fantazii se meze nekladou.


Mým posledním tipem je Magnetická stavebnice
Samozřejmě můžete koupit originál, my jsme však kupovali tuto na aliexpressu , je to asi 78 ks za 40 dolarů , a vzhledem k tomu, že tyto stavebnice jsou velice finančně náročné , tohle je levnější varianta, sice už ji nestihnete do Vánoc objednat, nicméně jako inspirace poslouží dobře a myslím, že se hodí i jako dárek k narozeninám. Stavebnice vám nepřijde v "originální krabici" nýbrž v obyčejné kartonové krabičce , takže je pak nutné nějakou dokoupit, my to hodláme vyřešit, ozdobnou krabicí z Pepca.

2 komentáře: