úterý 27. prosince 2016

Pupa Milano - Konturovací paletka





Dnes bych vám chtěla představit novou paletku Contouring & Strobing od značky Pupa.
Tuto paletku jsem vyhrála na kanálu LB Haute Fashion a moc za to děkuji.




Paletku mám v odstínu 002 Medium Skin a má 17,5g. Přijde vám v papírové krabičce, na které je ze zadní strany vyznačen postup, jakási pomůcka jak konturovat různé tvary obličeje, což je super, zvlášť pro začátečníky.

Obal vypadá luxusně a zvláště otevírání je propracované , stačí zmáčknout a už se paletka otevírá sama, takže žádné zlomené nehty :-D Uvnitř je velké zrcátko, které dost využívám.
Paletka obsahuje jeden rozjasňovač, jeden pudr a dva konturovací pudry.



Začněme tedy rozjasňovačem, ten se opravdu moc povedl, ta barva je opravdu nádherná taková šampaň dost neutrální, myslím, že by mohla slušet opravdu každému, není tak výrazně pigmentovaný jako konturovací pudry, tak tady se nemusíte nanášení bát, lze vytvořit jak přirozený tak i výrazný finish. V rozjasňovači nejsou žádné třpytky ani shimmer jen krásný lesk.
Pudr používám pod oči na zapudrování korektoru, výtky k němu nemám ,  svou funkci plní skvěle a na pleti vypadá přirozeně.


Co se týká konturovacích pudrů, tak ten první je tmavší a studený, používám ho pod lícní kosti  a na čelo , je to opravdu skvělá barva a  stačí ho na štětec velmi poskromnu. Druhý pudr je světlejší a trošku teplejší a používám ho na zahřátí obličeje. Oba konturovací pudry jsou velice dobře pigmentované , takže pozor s aplikací.
Paletka nepráší což vidím jako další plus.

Paletku momentálně používám každý den, a jsem s ní nadmíru spokojená , je opravdu perfektní navíc moc krásně vypadá. Tohle se značce Pupa velice povedlo.

4 komentáře:

  1. paletka vyzera fakt super! hlavne tie rozjasnovace :)
    Pozyvam na luxusnu GA o Lancome, Biodermu a Dermacol tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/12/narodeninova-ga-lancome-bioderma.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten rozjasňovač má opravdu krásnou barvu :-) Ráda k tobě mrknu :-)

      Vymazat
  2. Moc hezká paletka. Už dlouho vybírám něco na konturování a nemůžu se rozhodnout do čeho mám jít.
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tahle je vážně skvělá a hlavně ji využívám celou :-) ne jen některé odstíny

      Vymazat