pondělí 12. prosince 2016

Péče se značkou Nivea



Opět se na mě usmálo štěstíčko a na blogu Simoneta blog  jsem vyhrála tyto krásné produkty, za což moc moc děkuji.
Hrníček už mám v šuplíku s kosmetikou , dala jsem si do něj make-up v tubičkách ... jak jinak , že :-) , mýdlo půjde tradičně  do ložní ho prádla , mimochodem , děláte to také tak s tuhými mýdly?  Tradiční univerzální krém známe všichni, využiji ho na suchá místa, kolena , kotníky a lokty a své dcerce  v chladném počasí na obličej. Na krém na ruce se teprve chystám, o tom zase někdy příště, dnes jsem se chtěla zmínit o zvláčňující pleťové masce Pure & Natural.

Maska obsahuje Bio  arganový olej a Bio Aloe Vera, pleť intenzivně hydratuje, zklidňuje a podporuje její přirozenou rovnováhu. Měla by být vhodná pro všechny typy pleti. Nanáší se 1-2x týdně , nechá se působit 10-15 minut a opláchne vlažnou vodou. Obsah balení je 2x7,5 ml a měla by vydržet na 2 použití, mě ale vydržela na čtyřikrát. Zatím jsem použila pouze první pytlíček , obličej nemám nijak velký a masky nepotřebuji velkou vrstvu  takže ten první pytlíček mi vystačil na dvě použití.
Je bez obsahu parabenů, silikonů, barviv  a minerálních olejů.

Maska má jemnou nevtíravou vůni, nanáší se velmi příjemně. Na pleti mě nedráždila ani po 15 minutách, což je fajn, už se mi párkrát stalo, že jsem na masku dostala alergii. Pleť je po ní jemná a hydratovaná, ale samozřejmě nějaký wau efekt nečekejte. Přeci jen není to maska za velké peníze. Nicméně je moc příjemná a pokud si chcete zarelaxovat, tak je to super pomocník. Navíc hydrataci můžete ještě podpořit pokud do ní nakapete pár kapek arganového oleje :-)
Masku jsem nanášela prsty, ale můžete použít i štětec a umyla jsem ji mořskou houbou na obličej.
Za mě fajn pomocník , mám ráda tyto jednorázové masky a určitě na další masky Nivea mrknu.

4 komentáře:

  1. Jéé, to jsi mi udělala radost s článkem. :-)
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat
  2. Túto som neskúšala, no z tohto radu mám telové mlieko aj deodorant a sú to super produkty. Navyše tá vôňa. Ak chceš takúto len hydratačnú masku skús medovú od Nivea, je perfektná. Ja ju používam iba v zime, na leto ja na mňa príliš, ale na zimu je to paráda.
    Bianka

    OdpovědětVymazat