čtvrtek 17. listopadu 2016

Přírodní mořská houba Sofi FACE



Já jsem zastáncem čistících houbiček , ale doposud jsem měla zkušenost jen s konjac houbičkou a musím uznat , že tato mořská houba mě také dostala.
Před prvním použitím je nutné houbu vydezinfikovat, já ji přes noc namočila do horkého solného roztoku, ráno jsem ji vypláchla a mohla ji začít používat.

 Napoprvé jsem houbičku zkoušela jen vodou na výsledné dočištění pleti a spokojenost se rozhodně dostavila, pokožka se prokrvila a houbička mi zajistila i jemný peeling.

Co se týče odlíčení je také fantastická, v kombinaci s čistícím gelem skvěle odličuje .
Jednou za čas by se měla houba opět vydezinfikovat a samozřejmě každodenně umýt.
Houba obsahuje látky s antivirovými a antiseptickými účinky.

4 komentáře:

  1. Teda já houbičku na odlíčení nikdy nepoužívala, sleduješ na sobě nějaké pozitivní účinky? Nebo co ti přije lepší s houbičkou nebo bez?

    Ráda bych tě pozvala na GIVEAWAY, která končí už v neděli 20. listopadu! :)

    www.double-claire.blogspot.cz | GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud jí používám s čistícím gelem, tak rozhodně víc napění a spotřebuješ méně produktu, navíc udělá jemný peeling, jinak je to asi spíš o pohodlí, já nerada nanáším čistící gely či pěny prsty nebo malými tamponky , radši mám právě houbičky ať už tuhle nebo konjac :-)

      Vymazat
  2. Tohle je věcička, kterou jsem hledala celý měsíc o prázdninách ve Španělsku a ať jsem nechtěla, mořskou houbu nikde neměli. Hrozně mě to štve a zklamalo. V Chorvatsku je kdysi měly na každém rohu, jenomže to jsem ještě pořádně netušila k čemu je dobrá. Mořskou houbu potřebuji, protože mi minerály z moře dělají dobře na moji aknózní pleť. Takže to je věc, kterou bych ráda viděla třeba jako dárek na Vánoce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě by to byl skvělý dárek , tuhle seženeš na elixi.cz, mají tam výběr i z různých velikostí nebo výhodné balení 2 kusů. Moře a minerály z moře mi také pomáhají, mě ovšem na pleť atopickou.

      Vymazat