středa 30. listopadu 2016

Oční krém Cien z Lidlu?


 Netuším jak vy, ale pro mne je Lidl jedním z nejoblíbenějších obchodů, je tam vše co člověk potřebuje, obchod není extrémě velký a zboží uvnitř je dobře poskládané, velký nákup máte během chvilky v košíku a nemusíte přebíhat z jednoho konce obchodu na druhý jen kvůli džusu. Navíc tam často mívají akce, na oblečení , kosmetiku či věci do domácnosti. Některé kosmetické věci u nich kupuji celkem pravidelně, co se týče stálého sortimentu, ale ráda objevuji i novinky a právě jsem koukala , že budou mít v prodeji tento oční krém, který jsem si už v minulosti zakoupila , tak ať víte jestli koupit či ne.

Myslím , že balení se značce Cien opravdu povedlo i když co se týče celé řady Cellular Beauty  zdá se mi to tak trošku jako kopírka značky Nivea.
Na obalu se píše oční pěna, ale viděla bych to spíše jako takový bezbarvý gel nemastného složení.
Rozhodně bych řekla , že krém je určený pro péči zejména na den, je vhodný pod make-up, lehce hydratuje, nedráždí a je příjemný, výživa ale nic moc a jestli na své oční okolí potřebujete opravdu něco výživného tak tudy cesta nevede. Myslím, ale , že pro mladého člověka, který tolik nepotřebuje výživu může být dobrý.

Cena je velice příznivá myslím okolo osmdesáti korun, což je super a jen tak člověk za tuto cenu krém pod oči nesežene, já mám ale větší oblíbence od Ziaji v podobě kozího a petrželkového krému.
V nabídce ještě seženete pleťový krém a sérum, které mě docela láká.
A co vy? Máte rádi Lidl?

4 komentáře:

  1. To ja kozmetiku z lidlu takmer vobec nenakupujem, ale ich elektroniku mam strasne rada🙂a kadejake ine vecicky co maju v ponuke

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také mám ráda jejich elektroniku, hlavně tu do kuchyně, máme kuchyňského robota a šlape už 3 roky :-)

      Vymazat
  2. ja mám Lidl tiež rada :) dá sa tam ozaj zohnať veľa užitočných vecí :)..mne by sa tento očný krém celkom páčil :)

    BeautyMuffin

    OdpovědětVymazat
  3. Lídl mám celkově ráda,tak tam i ráda nakupuji.😉🤗

    OdpovědětVymazat